tirsdag 26. juli 2011

Små gleder

Helgas tragiske hendelser tapper for energi, og har vært i en tom boble siden bomba smalt. Helt ufattelig det som har hendt, og kjenner at interiørnipsing føles uvesentlig i det hele...Men som mange kloke hoder har uttalt de siste dagene, må vi ta hverdagen tilbake og ta enda bedre på hverandre. Fakkeltogene og blomsterhavet er bare et bevis på at folk knytter samhold i tunge stunder, og blogging er vel også en gylden mulighet til å knytte bånd?
Jeg blir i bedre humør og finner glede i små ting. Noe av det er noe så tomt og overfladisk som interiør. Jeg må ha vakre omgivelser for å trives, der hjemmet er stedet jeg lader batterier og kan syssle med ting jeg liker.
Et koselig måltid ved frokostbordet er en enkel glede som kan gi en bra start på dagen. Enda bedre når lillegutt hjelper til!Ser fram til første natt i det nye huset, og at min gode venninne kommer på camp. Blir stas med venninneskravling og idemyldring på interiørfronten.


Ha en fin dag alle sammen, og ta vare på deg selv og hverandre :)

Klem, Chilli Charm

1 kommentar:

  1. Tusen takk for en alle tiders koselig kveld i deres fantastiske nye hus! Det var veldig morsomt å få bli med på "camp" på den første overnattingen i huset. I alt det ufattelige triste som har sjedd i Oslo var det ekstra hyggelig å tilbringe kvelden sammen med verdens beste venninne. Takk for all skravling, idemyldring, mimring og ikke minst din gjestfrihet:-)klem

    SvarSlett