fredag 15. juli 2011

Kreativt kaos

Det er mange baller i lufta om dagen. Man har jo ikke jobbet som koordinator for ingen ting! Gang, bad og kontor er akkurat ferdigmalt. Entre og det lille rom får nitidig SPA-behandling med tapetfjerner-damperen. Innimellom det hele skal man drive en blogg og stæsje litt. Pluss resten av livet da. Men det er liksom ikke så nøye her inne i interiørbobla. Krig og fred og sånt får seile sin egen sjø! Dette er tross alt et fristed, der fioler og blomster regjerer....Jeg kjenner jeg har et snev av vegring fra å spikre hull i nymalte vegger inntil alle bananeskene har flyttet, og ting har funnet sin plass. Så inntil videre er det heller minimalistisk stil på vegger, og nokså sykehuspreg. Vannbasert hvit base er jo ikke valgt for hele huset ved en tilfeldighet. Tror vi er oppe i 40-50 liter til nå.Det første som møter deg når du kommer inn inngangsdøren vår, er et gammel slitent sikringsskap. Industri er jo hot om dagen, så der treffer singringskapet blink. Men det kan kanskje være litt for mye av det gode?
Så i et snev av "jeg tror plutselig jeg er en retroblogger", så ble tape og nostalgiske bilder funnet fram, og sikringsskapet fikk ny drakt. Så får vi se hvor lenge idyllen i gangen varer, før ny kurs for sikringskapet legges opp! Det fikk meg faktisk til å huske på at jeg må fikse elektriker ja. Den berømte Mr.Smeg komfyr hadde vistnok noe usnakket med han.Så, inntil nå så lever vi opp til husets motto: Heller et kreativt kaos enn et velordnet hjem!

1 kommentar:

  1. Hi, hi, det var velskrevet synes jeg! Sikringsskapet ble kult det:-) er på fastland for å kunne gi et lite livstegn. Dårlig med bredband uti sjøhålan!!

    SvarSlett