torsdag 14. juli 2011

Bare til pynt

Stort sett pleier Chilli Charm å finne en funksjon til det hun pryder sitt hjem med. Ellers så ville det gå over stokk og styr etter kort tid! Denne frk. har en evne til å finne "sååå mye fint", så en selvpålagt begrensing må til. Det er kanskje bakdelen med å ikke ha en gubbe å krangle med. Så alle husmødre der ute, sett pris på hver diskusjon dere har med gubben om hvor skapet skal stå ;-)


 


Som tidligere blogget, så fant jeg Rosabordet, som jeg bare måtte ha. Spørsmålet var bare om jeg faktisk hadde bruk for det? De små grå mener å huske at ved forrige flyttelass var det vel et par-tre bord som var stuet i kjelleren og som ikke hadde fått en funksjon. Rosabordet kunne sikkert ha fungert som mini kjøkkenbord eller til å ha symaskina på, men det fikk i denne omgang kun fungrere som pyntebord i stua. Ingen regel uten unntak altså...




Det er rart hvor mye ting som etter hvert har kommet til i flyttelasset for hvert hjem som innredes. Det har naturligvis tatt seg opp etter at studietiden var over, og akkumulerer jo flere kvadrat jeg får for hvert hjem. Flyttelasset viser at jeg tydeligvis har dilla på bord, så tre alternativer var innom stua før rosa stakk av med seiren.



Et vintage bilde, litt ståltråd og tape fungerer også som pryd. Noe av det har nemlig hadd en annen funksjon i kveld, så det får bli neste blogginnlegg kanskje?



Den kule mygg-statuen på betongsokkel er en av de få gjenstandene som har vært med på flyttelasset fra studietiden. Noe svinn pleier det ofte å bli. Mygga fikk Chilli Charm fra sin tidligere frier "Krompen look alike" i den glade bofellskaptid, da Chilli Charm bodde i en regnfull loftsleilighet på Vinderen. Insekter og betong er jo på Chilli Charms topp 10 liste om dagen, så ekstasen sto i taket da Mygga tittet opp av bananeskene


Den hjemmesnekra Tine K lampa har fått selveste hedersplasen i stua. Litt mer spraylakk, så blir den jo nesten perfekt ;-)



Speil er også noe undertegnede har dilla på. Dette er det speilet jeg er mest redd for, da det pleide å stå på sminkebordet til min farmor, og har en slitt og velbrukt patina. Godt gjort at det har overlevd alle flyttelassene og sju års ulykke ikke har inntruffet.

Nattaklem fra skrotnisse Chilli Charm 


2 kommentarer:

  1. Simpelthen DIGGER det rosa bordet! Og stylingen oppå :)
    Klem
    Lise

    SvarSlett
  2. Muligheten for flere bordsettinger skal man ikke kimse av. Når får vi se bordet du har i headeren?

    Keiserklem

    SvarSlett