onsdag 20. juli 2011

Før-bilder av retrohuset

Nattblogging har sin naturlige årsak. For de som trodde det var et utslag av nach spiel blogging, så må jeg nok desverre skuffe. Ikke for det, det river jo i nesa og er litt i tåkeheimen av all malingssniffingen.

Chilli Charm har nemlig nok å hengre fingra i om dagen, i og med et helt hus med to etg skal pusses opp. Huset er fra 1964, og den eneste oppgraderingen som ser ut til å være gjort, er å legge mange lag tapet og strie over hverandre. Dagen flyr av gårde, så blogging blir sånn på tampen av dagen. Ikke bare bare å være singelmamma som skal underholde gullgutten på ett år, men samtidig pusse opp et helt hus. Men takket være snille foreldre, så går kabalen opp. Det snegler seg sakte, men sikkert fram med huset, og håper på å kunne flytte inn i løpet av en ukes tid :) Mr Smeg komfyr våknet nemlig opp av dvalen i dag, så da er det "bærre å steik ægg" som elektrikeren sa før han stakk ut døra.

Dagens nattblogginnlegg blir derfor et bilderas av huset før oppussing. Føler "før" var kanskje litt overflødig, for regner med at dere ikke tror dette er etter bilder ;-) Ikke for det, jeg elsker jo gamle møbler og stæsj. Bildene er stjålet (med god samvittighet!) fra finn-annonsen.


 Så langt, så bra :) Litt sånn Hans og Grete-aktig med lemmene ;-)Brune veggplater er jo bare litt hjemmekoselig

 eller?!!!


Gardinbrettene matcher selvfølgelig veggplatene, strietapeten og resten av interiøret.


Her skal lillegutt flytte inn. Det spørs om han kanskje får litt færre ting på rommet sitt?!Entreen som er en av husets tre ganger. Vi snakker tre lag tapet!Det brømte marmorbadet!Og for å ikke glemme retokjøkkenet!


Her skal jeg ligge å sove. Mangler bare hårruller i håret og noen tøffler, så sklir jeg rett inn :)Det eneste jeg ikke trenger å gjøre noe med er utsikten :)

2 kommentarer:

 1. Moro innlegg!! Veldig gøy å se før bildene før man setter igang med oppussing, da ser man virkelig forandringen. Gleder meg til å følge deg!

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Kjempe spennende da :) Skikkelig 80 talls hus :D
  Masse lykke til med jobben dere har foran dere!
  Klem Tove

  SvarSlett