mandag 11. juli 2011

TV stua

Kraftsalmer etter stikk i fingeren er obligatorisk nå Chilli Charm er på slang i barndomshjemmets rosehage. Favoritten er de pastellrosa blomstene, og gir et shabby chic flash back i tv-stua. Chilli Charm har selvfølgelig vært innom den trenden også, før det mer røffe uttykket har sneket seg inn.Ekstasen er fortsatt i taket etter å fått kjøpt et hus med egen tv stue. Chilli Charm har nemlig plassert tv'er i samme kategori som stressless i skai, enorme cd hyller og gardinbrett. Gud forby! Noe som absolutt ikke kommer over husets dørstokk, sånn bortsett fra at Chilli Charm innser at TV er kjekt til tider. Hva er vel en tirsdag uten Frustrerte fruer? Unntaket fra regelen er derfor grei å innføre, da huset har en egen avdeling i tillegg til finstua og spisestua. TV'en har blitt forvist til det stedet der den syns minst i rommet, da tv i seg selv ikke er noe fryd for kritiske interiør-falkeblikk.


Tv-stua er ikke helt i boks enda, men tror det blir i den retningen her. Må få opp noe mer stæsj på veggene, og har av alle ting en putekrise i sofaen! Har jo som de fleste interiørfreaker en haug av puter liggende, men å finne de rette putene som gir den bestemte stemningen i rommet er for tiden fraværende. Må nok ute på tokt igjen, men ikke bare bare i grisegrendte strøk. Tips til gode nettbutikker mottas med takk :)Så foreløpig pryder blant annet en hjemmesnekret moskuspute i sofaen. Må kanskje ha noen stripete puter i sort/hvit og kanskje noen med litt sterkere farger?Men noe nyinnkjøpt er det jo selvfølgelig blitt! Den kule taklampa fra housdoctor fikk plass i tv stua etter å ha blitt forvist fra kjøkkenet der den egentlig var tiltenkt. Og ja, Tinek og co har fått seg en runddans i stua i kjent Chilli Charm stil!


Og ett teppe under bordet må også på plass. Et rundt teppe hadde kanskje passet under?


Og hvor er tv'n da? Den er jo ikke noe pryd i seg selv verdt å ta bilde av,  men står plassert til høyre for bordet forvist for seg selv. Kan hende han viser sitt sanne ansikt et annet skuddår.

Ha en herlig uke folkens! I morgen er det tirsdag, og tv-kveld :)

1 kommentar:

  1. Om det kniper med puter så kan det hende det blir outlet i Ila når vi flytter dit? Følg med, plutselig er det en happening på pikerommet. :)

    Keiserklemz

    SvarSlett