mandag 18. juli 2011

Keiserens Nye Trær


Innimellom er det noen go-biter i den store interiørverdenen som fortjener ekstra oppmerksomhet. Jeg har tidligere knipset bilder fra flotte interiørbutikker til jeg har skjemtes(!). Disse har jeg stort sett tatt med velsignelse fra butikkekspeditørene, men alikevel følt meg som en keitete fjortis! Men hva gjør man ikke for inspirasjon til et nytt blogginnlegg?!Forrige uke anbefalte jeg bloggen Karlottes hjem, men i dag er oppmerksomheten rettet i mot de to festlige interiørfreaker av noen gutter ...(og en nyinnflyttet liten frk på fire bein) bak bloggen Keiserens Nye Trær. De feirer nemlig ett år som bloggere, og strør i rundt seg med med masse go-biter av giveaways. Burde strengt tatt droppet det siste tipset, for å bedre mine sjanser ;-) Men, de fortjener all oppmerksomhet (for dere som enda ikke har oppdaget dem) og jeg er naturligvis opplært til å dele pent. Herligere blogg skal du lete lenge etter! Ps; les tekstene nøye og ikke bare se på de fine bildene, slik som det fort kan bli. Vi snakker tekst med snert i!Det er ikke mange hjem jeg kunne ha flyttet rett inn i (sånn bortsett fra guruen Tine K home). Kåken til Keiserne har nemlig alt som skal til for å trives. Dessuten så er de vistnok veeeldig god på å bake! Mmmmm...


Alle bildene i dette innlegget er lånt (med velsignelse!) av Keiserens Nye Trær. Dvs, spurte vel strengt tatt om å få stjele kun ett bilde da, så da må jeg kanskje smiske å si at dere er veeeldi høyt på topp ti lista mi for de kuleste bloggene. Og dessuten så har vi jo blitt litt nettbuddies etter flere mnd med blogging, så håper på tilgivelse ;-) Takk for herlig inspirasjon gutter!

1 kommentar:

  1. Tusen, tusen takk for massiv omtale! Det er riktig gøy å se sine ting på sine bilder i en annen sammenheng. Bare lån når du vil du :)

    Keiserklem!

    SvarSlett