fredag 1. juli 2011

Smeg in da house

Mr. Smeg har plutselig glimtet til med sitt gode selskap. 6 ubesvarte anrop rikere, med en beskjed om at ett halvt tonn tungt forseglet lykke var forlatt og dumpet foran garasjen før fuglene var stått opp. Jammen meg godt det var skuddår og godværsdag i trivelige trønderlag! Tusen takk for vel effektiv service Tollpost globe! Neste gang hadde det vært fint med en dags varsel å forholde seg til, slik man viste hvilken dag og uke det var snakk om ;-) Og ja, ingen fare for at noen skulle ta varene, om de ikke kom ridende på elefant.
Inn i grilldressen med putesveisen og begynne å tromme sammen mannskap. Litt klabb og babb før hvitevarene var trygt lempet inn, da kjøleskapet viste seg å være skikkelig American size. Chilli Charm hadde naturligvis rådført seg med sin kloke mor i kjøleskapsvalg, med beskjed om at kjøleskapsplass får man aldri nok av. Mor vet alltid best, slik at bestillingen ble forandret fra M til XL size.


Ved første vurdering ble det raskt konstatert at kjøkkendøren var for smal og veggen måtte rives for at kjøleskapet kunne komme inn. Men med to pinner i kors og etter hvert et våkent hode, kom vi på at dørene kunne skrues av, og da var saken biff. Dvs, XL var fortsatt M i mitt hode ved planleggingstadiet da kjøkkenet skulle møbleres, slik at kjøleskapet in real life faktisk måtte plasseres forran en dør da det ruvet alt for mye i rommet. Det innebar videre at døråpningen ble på feil side i mot veggen, men hva gjør vel det når man har verdens kuleste kjøleskap :o)

3 kommentarer:

 1. Hi, hi, morsomt skrevet! Tenker sjåføren var fornøyd med å kunne sette alt fra seg og stikke:-) Legg hvitvin i Smegen, om en uke akkurat er jeg der for å iakta vidundret i real life!

  SvarSlett
 2. Haha! Jeg ser det meget billedlig for meg, takk for en god historie. Lagrer den som kjøreregler for et eventuelt SMEG-kjøp til ny-kjøkkenet. Det rommet har to dører samt en balkong vi kan vippe det over om det kniper. Kommer du å hjelper til kanskje?

  Ha en fortreffelig fredag!
  Dekoratørklem

  SvarSlett
 3. Hvitvin skal bli i bøtter og spann! Måtte selvfølgelig kjøpe en kul sinkboks (housdoctor?) for oppbevaring av pappvin i dag, kun for å ta i mot plutselige gjester, så bare å komme både keisere og karlotter :)

  SvarSlett