fredag 8. juli 2011

Mitt sommerparadis

Utfordring fra Norske interiørblogger denne mnd er "Sommerparadis". I samme gate som forrige utfordring, men det er da tross alt sommerferie og kanskje snev av idetørke? Bloggtørke er jo et kjent begrep også hos den beste, så full forståelse.


Sant skal sies at Chilli Charm ikke har benyttet seg av late dager i solstolen den siste måneden, men heller revet hus, flyttet bananesker, og flyttet rundt på ting. Apropos flytte rundt. Hengestolen fikk seg en svipptur ut i sola og opp i det gamle syrentreet i hagen. Hva gjør man ikke for å glede NIB, nysgjerrige naboer og slippe unna neste malingsstrøk.


De stakkars pensjonist-naboene må jo tro at jeg har en skrue løs, i og med ut og inn med puter, lys og stæsj, samt blitzflashing til alle døgnets timer! Kan ikke love noe bedring framover heller desverre. Bare å plassere meg i kategorien "skrulledama" med det samme ;-)


Hengestolen ble godt plassert blant lyslykter, busker og en gammel fuglekasse. Mangler bare naboens høylytte trekkspillmusikk (på kassett?!) på full spiker, så er sommerparadiset nådd nirvana.


Til tross for lite arbeid i paradiset, så går naturen sin gang. Stikkelsbæra er snart moden, gressløken spirer, og rips og solbær jobber på hardspreng. Brenneslesuppe blir det kanskje på menyen, så kjapt Mr. Smeg komfyr har oppstått fra de døde.


Best å nyte paradis før slangen (les:gravemaskinene) gjør sin entre. Chilli Charm har nemlig denne uka menget seg med ekte mannfolk, da anbud sankes inn før drenering og ny fasade skal til pers.


Håper du også ha funnet ditt paradis i sommer. Har du lyst å se flere paradis, så ta en titt her for NIB's kreative sjeler.

10 kommentarer:

 1. Digger uteplassen din! Så vakker rett i naturen og gir skikkelig fred i sjela og sinnet....og som jeg savner farmor sine stikkelsbær...det er ikke det samme uten ;)

  Go sommer te dæ! :)

  SvarSlett
 2. Så fint!
  Kunne godt tenke meg en sånn hengestol..
  Lykke til!
  janni:)

  SvarSlett
 3. Ha ha ha alt for å få fine bilder. Naboene synes sikkert det er moro å følge med på hva du finner på kan skjønne. Den stolen er så fin. Minner meg om et lite fuglerede. Kule lysposer. Har du levende lys i dem ? Skummelt vel?
  Holder på med sliping av gulv og lakkering her så ikke mye kos i hengekøyen her heller he he.
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett
 4. Vi hører med i samme kategori, og kommer til å kjøre flyttelass selv så ingen får overblikk over alt vi har. Faren for å bli satt under verge er i tilfellet stor...

  Håper du velger håndverkere etter utseende, det lønner seg.

  God helg-klem fra Keiserne!

  SvarSlett
 5. Så digg å sitte i den hengehuska i de nydelige omgivelsene.
  Så heldig du er som har en sånn.
  Kos deg masse i ditt sommerparadis.
  klemmer

  SvarSlett
 6. Herlig. Ha ha ha tror du jeg ble nysgjerrig nå eller....jepp. Så nå har jeg sittet her en stund og sett og lest mer nøye i bloggen din. Flott blogg du har og så fint dere har det. Og jepp nå vet jeg hvor du bor ca. Fin utsikt mot Spillumsfjellet hi hi. Kult. Moro om du også registrerer deg som Na....blogger på Bloggurat. Ja om du vil vise det altså. Her er en link http://bloggurat.net/kart/sted/7650/namsos
  Jeg vurderer et bloggtreff i sensommer og da er det hyggelig om du vil komme :)
  Kos helg
  Randi

  SvarSlett
 7. Hei hei! Tusen takk for koselig hilsen fra deg, det lille treet er bare så fint, har sett det flere steder og ble "BLOGGETREET" helt til jeg fant det hos en blomsterbutikk her i Fredrikstad til den nette summen av 45 kr! Håper du finner i nærheten av deg, litt usikker på navnet!

  klem klem

  SvarSlett
 8. Her ser det helt digg ut å dingle!
  Stilig den papirposen på treet og.
  God lørdag!

  SvarSlett
 9. Det der så jo veldig koselig ut, så jeg synes du skal vurdere å la hengestolen bli der i sommer :-).

  SvarSlett