lørdag 16. juli 2011

Go kok på gølve!


Noen ganger kan Chilli Charm kanskje virke litt for ærlig med sine meninger angående interiør. Hun har derfor grublet noen dager nå, på om det som skrives her blir slukt rått og brutalt, og kan virke en smule fornærmende for sarte sjeler det ute. Beklager i såfall! Denne gang sikter Chilli Charm til alle de i Norges land som har enorme CD hyller som pryder stua si, og som undertegnede har disset ned på for et par innlegg siden. CD plater og ditto hyller er ikke akkurat et pryd for øyet, og kanskje utgått på dato for lengst?


Derfor føler Chilli Charm for å lette sitt hjerte, og faktisk innrømme at hun har litt svinn på skogen. Hun har faktisk en CD hylle selv på stua si. Snakk om selvforederi! Det forteller jo kanskje litt mer om at undertegnede ikke akkurat følger trenden med å ha musikken lastet inn på data, og at teori og praksis angående "hot or not" på interiørfronten ikke følges slavisk.
Vi prøver derfor å ikke fokusere på de stygge CD platene, men på den hjemmesnekra bug's puta i go-stolen i stedet. Må finne en måte å kamuflere CD-platene, slik at jeg kan disse videre ;-)

I med at det er lørdagsnatt med go kok på gølve, kan vi komme med en DJ Dan anbefaling fra samlinga sånn på tampen http://www.myspace.com/jarlebernhoft. Jarle Bernhoft med Choices får fart på malekosten for å si det sånn :)

Klem fra nattbloggeren :)

2 kommentarer:

  1. Skjønner veldig godt hva du mener i innlegget her over. Har tenkt en del på dette selv. Noen ganger har man behov for å uttrykke noe man virkelig IKKE liker innen interiør, når man blogger. Og kanskje ikke bare hva man liker. Da er man redd for å såre. Samtidig så er det jo spennende å høre hva andre liker og ikke liker synes jeg. Det må jo være lov å like forskjellige ting og ikke like forskjellige ting. Ikke sant? Men om man tør å skrive det er en annen sak. Ville egentlig bare innom å si tusen takk for kommentaren om vår uteplass men ble revet med! ;-)

    SvarSlett
  2. hei, hei - bugsputa var snasen!! Har ikke helt fått med meg dissinga av cdhyllefolket men føler meg nå med en gang tråkka på. Undertegnede har jo viet ikke mindre enn en hel døråpning til sine cd`er, bare Lokfører`n er ferdig feriert og får gravd fram skrutrekkern fra verktøyhaugen igjen. Bare så jeg vet det: Hvor står interiørpolitiet i forhold til trommesett i stua??! ;-)

    SvarSlett