lørdag 9. juli 2011

HK living fjølene på plass

....og lykke i heimen. Godt å endelig stæsje kåk igjen, etter ett halvt år på pikerommet. Snakk om abstinens! Nå kommer derfor et bilderas fra nystæsjet kjøkken.

Er sååå fornøyd med kjøkkenet så langt  Elsker at retro inntredningen kan kombineres med de nyere retrokopiene som smeg kjøleskapet, vipp-bøtta og kitchen aid blenderen.


Sånn, da blir det sikkert bloggtørke i 7 lange etter å skutt seg selv i foten ved å vist litt for mye! Best å pusse opp neste rom :)

5 kommentarer:

 1. Det kjøkkenet her er rett og slett det kuleste jeg har sett på lenge. Husker ikke hvem som hadde sånn kjøkkeninnredning i min barndom, men noen var det. Så Karlotte hadde HK-fjøler hun også, la oss starte en facebook-gruppe!
  Hvor har du fått tak i den fine glassflaska?

  Dekoratørklemz

  SvarSlett
 2. Superkult - alt sammen:-) Hk fjølene er jo ikke bare tøffe å se på , de er supre til å skjære brød på, servere tapas og var til og med en periode "the senter pice" på spisebordet oppe i minilandhandleriet under den store rennoveringen! Kanskje en FB side er på sin plass;-)

  O herlige søndag ønskes deg!! Legg fra deg malerkosten og dra til sjøs med yathen (eh..hvordan skrives jåt egentlig??) i god været!

  SvarSlett
 3. Takk for søte kommertarer mine venner :) Digger husmorkjøkkenet. Mangler bare vaffellukten, så bare å stikke en tur! Vi kan vel fikse enerett til HK living med det samme?! Men stusser litt på at du sjærer i de flotte fjølene Karlott'n?!

  "Over bekken etter vann-lære naken kvinne(mann)å spinne-flaska" er kjøpt på den berømte blomsterbutikken ved Bolina med det navnet jeg fortsatt ikke husker hva heter (dog etter navne-tips fra en av mine søte lesrere). Gullfisk hjerne ja...

  Ja, kanskje skuta (enklere i skrive ;-) bør benyttes i dag. Faktisk ikke vært med på tur i år, så jammen meg på tide å bruke herligheten. Karlotten: Bare å ta på seg Grace Kelly outfit'n og stå ved den øde øy for å bli plukket opp. Ship O hoj!

  SvarSlett
 4. så utruleg originalt og fint kjøkken du har!

  takk for tips angåande det svarte :)

  fin sundag til deg!

  SvarSlett