søndag 15. januar 2012

Work in progress


Å vips, så suste denne uka av sted. Men til tross for liten aktivitet på bloggen, så er det gjort desto mer på hjemmebane. Snekkerne har fått byttet ut alle vinduer og dører på 1.5 vegg, og de er snart ferdige med  bordkledning på huset. Den forhatte 60-talls markisen har funnet sitt rette element i kontaineren, samt den terakottabekledde-vinduskarmen har takket for seg. Off you go tante Anna!


Større vinduer er satt inn også her, samt at bordkledning er trukket helt ned i et forsøk på å skjule alle spor fra det glade 60-tall. Oppussingen her vil skje litt stykkevis og delt, dersom man ikke i mot all formodning arver en rik onkel i Amerika. Kanskje enklere å kapre en snekker?


Uansett, i påvente på det ene og andre er det best å svi av litt gryn på en blomst og amore pute (type Day!) til seg selv. Ikke mye som skal til for å skape idyll rundt sofaen, da man prøver å fortrenge at ledninger, isolasjon og alskens furu-lister lyser i mot en. 


Til tross for at mye gjenstår av oppussingen, hjelper det alltid å flashe et par før -bilder.

Planen er at det skal komme opp en veranda på hele fronten av huset, samt på halve tverr-enden innen årstiden glimter til slik som på neste side bilde.


Dett var dett for nå. Skal love å skåne dere for stillasje-bilder til neste gang. Ha en vakker uke skønne dere!

2 kommentarer:

  1. Skal si forandring fryder! Det er forresten deilig å se før-under-etter-bilder på et work-in-progress, i alle fall for sin egen del og for å holde fokus slik at en ikke miste hodet helt! Det kan jo bli mye prosjekter for en som helst ville hatt det gjort i en håndvenning og TTT når en ikke har en rik onkel i Amerika. Herlig blogg forresten, må nesten følge deg nå for du skriver så bra ;)

    SvarSlett
  2. Så fin blogg du har:) Tror ikke jeg har sett den før. Liker stilen din veldig godt;) Her skal jeg følge med:) Og wow for en forandring! Gleder meg til å se mer. Ha en fin kveld!

    SvarSlett