tirsdag 3. januar 2012

Jubileumskalas


Godt nytt år alle sammen! Her er julepynting et tilbakelagt stadium, da juletreet ble kastet på dør 1. nyttårsdag, og rask ommøblering i kjent stil. Jula gikk som tradisjon tro alt for raskt, og har faktisk et knippe bilder jeg aldri rakk å publisere før det hadde blitt skuddår.


Jeg fikk det ærefulle oppdag å huse min brors guttegjeng på hans 40-års feiring i jula, og fikk knipset noen bilder fra min oppdekking til storebror. Lilla duk ble stuet bort til fordel for sort. Måtte prøve å tøffe opp "guttebordet" og fant ut at er man 40, så har man for lengst passert det blå-stadiet.


Ku-horn, klesklyper med en dæsj Day og Tine K, så kom vi i mål på ett vis. Guttegjengen ga i etterkant terningkast "De herre her var jo reine hotæll oppdækninga", så noe måtte tydeligvis falle i smak til tross for 1000 lys og dall.


Så med disse bilder erklærer jeg blogg 2012 for åpnet, og skåler for at (den kjekke!) snekkeren fant sin besøkelsestid i går etter 6 mnds "planlegging"..... les; vi har det sååå travelt at nå først fikk vi tid å ta oppdraget til alenemoren. Så vips, ble huset omringet av stillaser der veranda og bordkledning revet og kastet i containeren i kjent industristil. Alle barn gleder seg derfor til ny fasade og vinduer på huset, og ikke minst snart eget soverom og slutt på 1 år med klesskap i søppelposer!Stay tuned for more details soon ;-)

4 kommentarer:

 1. Imponert over at du slepp inn ein gjeng med elleville 40 åringar i stova di eg ;) Og jammen var det flott dekka bord, der hadde eg meir enn gjerne satt meg! Godt nyttår forresten! Eg synest at dette innlegget var ein sulande god start på 2012 og så heier eg litt på snekkeren da - måtte dei jobba effektivt og godt og gi chilicharm garderobeskap & de!

  Kleeeeeem

  SvarSlett
 2. kjempe flott bord du har dekket !
  Første gang jeg titter innom deg,her var det mye som falt i smak :)så her titter jeg innom igjen:)
  -Beate-

  SvarSlett
 3. Hei hei! Så lekkert bordet ble med sorte ben!! Jeg mener den fine svarte duken bare bekrefter at hele bordet hadde blitt superkult i svart....i`m just saying;-)

  Lekkert pyntet og all ære for at du slipper inn en gjeng festglade trøndergutter i huset! Jeg heier også på snekker`n - synes han burde gi litt personlig og god service etter forsinkelsene her:-)

  Klemz og koz til deg snuppelure!

  SvarSlett
 4. Oi så tøft bord!! Kunne ønske jeg var litt grommere på bordekking!!:) Men takk for tips;)
  Godt nytt år!!

  SvarSlett