søndag 8. januar 2012

Forandring fryder

Denne uka kom  de etterlengtede snekkerne. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. På bare 4 dager har de revet veranda og bordkledning, satt opp stillaser, (måket snø!), lagt ny isolasjon og satt inn en skyvedør der det tidligere var et vindu. Og mer i vente til uka som kommer. Gøy å komme hjem fra jobb og se hva de ukjente snekkerne har fikset hver dag. Mer som julaften på ny.Den største forandringen så langt er det ene vinduet i spisestua som har blitt erstattet med en stor skyvedør. Det valget angrer jeg ikke på, for det ble en helt annen romfølelse, lysforhold og ikke minst utsikt. Gøy å se det man planlegger fungerer i praksis og blir enda bedre enn man hadde forestillt seg."Problemet" som nå har oppstått, er at pluselig ble et akutt behov for rive veggen mellom kjøkken og stue. Tenk bare hvor mye lys det blir da! Men det ene fører det andre med seg, slik at rives vegg må gulvet taes. Og dersom gulvet skal skiftes, er det best å gjøre det samtidig med bytte av kjøkkeninnredning, og slik går no dagan. En ting av gangen. Ikke det enkleste takke seg til for en interiørfreak som vil helst ha slått ned veggen !

Det blir derfor spennende å se utviklingen framover dag for dag. Skal prøve å holde dere oppdatert så langt dagslyset glimter til med litt vedvilje. Tusen takk nok en gang for de søte kommentarer dere legger igjen her. Setter pris på hver og en. Helga her har gått med til pleie av syk lillegutt, så oppkastdunsten sitter skarp rundt ørene i skrivende stund. Rakk derfor desverre ikke å svinge innom alle de kule bloggene som lovet, men sånn er det til tider i Chilli Charms A4 liv. Ha en flott uke alle mann, så blogges vi!

Klem Chilli Charm/ Cathrine

7 kommentarer:

 1. Så kult, deilig med stor skyvedør..Skjønner også det akutte behovet for å slå ned den veggen, det blir kult det!!

  Ha en fin uke som kommer..
  klem

  SvarSlett
 2. SÅ LEKKERT DET BLE!!! Enda kulere en jeg hadde sett for meg faktisk!! Hvis du ser for deg inspeksjonstur til LAndhandleriet er Karlotte alltids klar for en veggdemolition til Chilli!! Nå har jeg jo utstrakt erfaring på området!
  Dette blir snasent frøken, mer som et nytt hus:-)
  En god og sykdomsfri ule ønskes, klem klem

  SvarSlett
 3. Skjønner skjønner, jeg går heletiden og venter på å vinne i lotto.. så godt maling ikke koster all verden! klem

  SvarSlett
 4. Snakk om forandring ja - og at den fryder er eg ikkje i tvil om. Så bra det blei! Men kjenner til den domino-effekten det kan ha å begynna ein stad, og så utålmodig som eg er så kan det vera ein skikkelig utfordring.

  God bedring til lillemann, og så får me endelig håpa at han ikkje smittar mammaen sin. Spysjuke er berre det absolutt verste.

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Dæshåmitj for en forandring!

  Skjønner ønsket om å ta veggen, men ikke sett igang for store prosjekt nå da... Sier Keiserne kloke av skade. Det holder med et rom i gangen... :)

  Når det er sagt så høres jo de snekkerne veldig kjappe ut?! ;)

  God mandag!

  SvarSlett
 6. wow, du har en sikkelig fin og gjennomført stil. Legger meg til som følger for denne bloggen vil jeg lese mer av

  klemmer fra fredrikke

  SvarSlett
 7. Før jeg glemmer det må jeg si åååhhh, så fint bord du hadde dekket... og sååå fint bidrag til nibs utfordring.. sånn! Da var det gjort :)
  Det ble sååå lyst og fint med skyvedører der! Skjønner godt du får blod på tann -det er jo så gøy å gjøre endringer som funker!!!
  lykke til videre! Jeg gleder meg til å få se mer!
  Og takk for hilsen og godt nyttår til deg også!
  Klem
  Lise

  SvarSlett