onsdag 18. januar 2012

Heftige Helga, jeg er i finalen!

Selveste guru-fotograf Trine Thorsen har plukket ut 10 finalister til NIB's Global Chic konkurranse, og av alle ting er Chilli Charm en av de ti!! Dette lot meg komme for øret i kveld da jeg jobbet overtid (les opp i ørska kl 05.30 og hjemme fra jobb kl 21.30) da gledessprederen Karlotte informerte høylytt på tlf at viktigere ting enn jobb burde være fokus, da jeg for første gang var på finalelista til NIB! Kryss i taket, og tenna i tapeten. Snakk om nåla i høystakken! Stort øyeblikk for en beskjeden (?) blogger. Tusen takk både NIB og Trine.


Er jeg så heldig å komme videre, så skal jeg seriøst vurdere å "færra te Mexico". Kommer et stykke for 5 lapper? Og dersom ikke, blir det vel en kjapp tur til samvirkelaget ;-) Så stem i vei! Du bestemmer, hvor Chilli Charm skal feire sin "one fotoshoot wonder"

Du stemmer her på akkurat den finalisten du vil skal vinne heder og ære...og kanskje en tur til Mechico?

Hipp hurra fra Cathrine

5 kommentarer:

 1. Gratulerer:) Kjempefint bidrag.
  Håper du kommer deg til Mexico;)
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Stemmer på deg :) Er fast følger av bloggen din men ikke flink til å kommentere.... Lykke til :) Trinemor

  SvarSlett
 3. Hipp hipp hipp: HURRRRRA! Stemme er så klart avgitt. Nydelig bilde da - velfortjent finaleplass!! Du er best:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse! Jeg har stemt på deg fra alle tre pcne i huset pluss padden1! Lykke til... Jeg vil også ha et slikt marrokansk bord, sparer!!

  klem

  SvarSlett
 5. Utrolig lekkert bidrag, lykke til! :)

  SvarSlett