søndag 14. august 2011

Trivelige Trønderlag

Vi har hatt en helt nydelig helg med masse sol her i trønderlagen. Blåbærslang rett bort i nabolaget (sorry bror!), og ut på bøljan blå der lillegutt fikk testet ut shipperferdighetene og fiskelykken for aller første gang. Pannekaker har blitt fortært med hjemmelaget blåbærsyltetøy, sprøstekt bacon og sukker. Mmmm. Sjekk de store blåbæra, tett i klynger! Nei, sånt noe fant jeg aldri på mine skogsturer i Oslo i løpet av mine 13 år jeg bodde der. Der var det kun buskasset igjen, der blåbær og blader (!) var forsvunnet som dugg for solen.


Ny innkjøpt fiskeutstyr ga kjapt avkastning. Den stakkars torsken bare måpte, der jeg febrisk lette etter kloke råd for å få den av kroken. Pingla Chilli Charm har tydeligvis blitt preget av å ha bodd for lenge i hovedstaden. Slimete fisk som rører seg er skummelt!!  (Det er biologen sin det ;-) Shipperen pappa nektet nemlig hjelpe meg, da jeg tøff i trynet sa vi skulle på fisketur. Tørkepapir ble løsningen. Neste gang blir det oppvaskhansker, for å tørre å få mer enn en fisk på kroken ;-)

2 kommentarer:

 1. Ikke sant det er flott å bo i trøndelag om dagen! Flott og inspirerende blogg du har her!Nydelige fargevalg.
  Har sett på barnerommene du har pusset opp og blitt inspirert:) Vi pusser opp barnerom til en på 7 år nå og etterpå skal jeg svinge malekosten på rommet til han på 2 år. Ser ut som du har samme gråfarge på trappa som jeg! Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 2. He he, jeg klarer IKKE å ta fisken av kroken, langt mindre kverke den... jeg har så inderlig medfølelse med de stakkars fiskene, så jeg hyler bare "drep den fort, drep den fort"!!!! He he, og jeg skal være en ålesundsjente med fiskerblod i årene!? He he...
  Klem
  Lise

  SvarSlett