søndag 7. august 2011

Grå krakken på plass

Heisann folkens :)

Klinker til med nok et kjøkkenbilde i dag! Noen som har blitt lei retrokjøkkenet allerde kanskje? ;-) Må bare vise hvor den grå tolix wannabe krakken fikk sin plass. Har jo en liten krabat som skal være med på alt som lages på kjøkkenbenken, så kjekt å ha en lett tilgengelig stol å stå på. Er heller ikke noe fan av å ha hulrom i kjøkkeninnredningen, så noe vettugt måtte det fylles med!
Dessuten er det gamle kjøkkenet er dekt med skapplass helt opp til taket, må ha en krakk å stå på. Det var søndagens kjappe innlegg. Tror dagens utfart blir å gå til seters (les; museet) og mate geiter. Mææææ og Bæææææ er nemlig poppis ordene til ettåringen om dagen! Vi tastast :)

4 kommentarer:

 1. Heisann, takk for koselig hilsen på bloggen min tidligere i sommer. Så hyggelig du har det her inne. Superfin krakk! Håper at du har hatt en fin helg. Klem Christine

  SvarSlett
 2. Krakken passet perfekt i hulrommet! Er så kult det retrokjøkkenet ditt! Digger geviret på veggen :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Så fint- Elsker den lille tekanna i messing i vinduer og tolix-lignende krakken under benken. Ha en fantastisk søndag!

  SvarSlett
 4. Åh...så länge jag suttit och tittat på alla dina bilder och all härlig inspiration. Vad glad jag blir, nu vaknar lusten att fixa och dona här hemma också..
  Idag tar jag dock hand om liten sjukling med mycket feber.
  Ha det gott!
  kram Emelie

  SvarSlett