torsdag 11. august 2011

En stripe i lakkenMine to "nye" lamper fra HK living har fått svingt seg det siste året. Om ikke i taket, så rundt om kring på flyttelasset. Ikke før de kom inn i hus, ble de flyttet 70 mil nord til industrigarasjen, for å så kjøre tilbake 20 mil. Der ble de oppbevart i den mugne kjellerboden i påvendte på å bli hengt opp, til de så plutselig skulle flytte tilbake til industrigarasjen. Der har de frosset i 24 minus i sju lange og sju breie, til de endelig kunne flytte tre hus nedenfor og inn i retrohuset! Home sweet home!
Det som opprinnelig var en god kopi av industrilamper, har etter all flyttesjauingen blitt ekte industrilamper. De har nemlig fått seg en stripe i lakken, men noe svinn må jo regne med når man flytter.

Og dersom noen la merke til at en sort DUK(!) har funnet sin besøkelsestid, så kan jeg bare berolige med at den ble kjapt tatt bort igjen. Var bare et snev av "tja, nå skal vi se om en duk kan pynte opp bordet". Nei, anti-dukdama fikser ikke duk. Opplest og vedtatt! De kommer vel snikende fram til jul igjen... Huffa seg.

2 kommentarer:

 1. Stilige lamper og griselekker lykt som sto på bordet!!!
  Klem
  LIse

  SvarSlett
 2. Så kult det ble med lampene!! Hmmmm, nå må jeg snart få ut finger`n og finne meg noen lamper til å ha over kjøkkenbordet selv. Ble inspirert av å se hvor fint det ble til deg!

  Ha en fin helg DUKDAMA;-) Hi, hi

  Klem fra Karlotten

  SvarSlett