søndag 5. juni 2011

Uterom gir hjerterom

Ny utfordring fra NIB tas gledelig i mot på min nye veranda. Denne gang er temaet "Uterom", og det passer meg perfekt. Ikke det at vi har flyttet inn enda, men bare et påskudd for kunne å flytte med hagemøbler, yndlingsbord og nips. Styling, dilling og dalling er perfekt avbrekk fra å rive ned 3 lag med tapet! Langt i fra mål, og lurer i hele tatt på om tapeten har tenkt å gi slipp på retroveggene. Men nok oppussing, over til det morsomme. STYLING!Inder Eddie har inntatt hedersplassen i go-stolen som ble med hjem på lån fra hytta.

Herr hodeskalle har godt av å lufte de små grå, og har fått godt selskap av lavendelplanter, mine nær-døden oliventrær og yndige lille pippip. Selvfølgelig er TineK godt representert på verandaen på en av årets første sommerdager. TineK gir seg nemlig ikke med det første!Det spørs hvor mye jeg rekker å sitte med bena høyt og nyte livet på verandaen midt i oppussingen, men får kanskje legge inn bonuspauser midt på dagen når lillegutt sover en dupp. Ikke barebare å pusse opp med småttis i buksebeina, og som skal være med på alt. Ser fram til malingspannene skal sprettes ;-)

6 kommentarer:

 1. Koselig uterom! Og så kjekt med en unnskyldning for å ta en liten pause fra oppussingsjobb! ;)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig!
  Vi elsker også disse skålene fra Tine K. :)
  Og perleblomster og tusenfryd gjør seg virkelig!
  Ha en finfin uke!
  Klem fra oss

  SvarSlett
 3. Så fint! Kule puter :-)Liker bordet.

  Hilsen fra Mollie

  SvarSlett
 4. LOOOOOOOVE LOVE LOVE LOVE!!!!
  Elsker absolutt alt her!!!
  Lykke til!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  hehe du syntes jeg skal lage et lite drivhus for E-colli frie agurker? hihi vel, har ikke noe hage til å drive med det, dessverre;)

  Fine utemøbler og stæsj du har da;)

  klem

  SvarSlett
 6. Så fint - mange herlige detaljer! Takk for koselig kommentar vedr. uteplassen min :-) Lykke til i utfordringen! Klem; Heidi

  SvarSlett