mandag 27. juni 2011

Fiiinstua

Et hvert møblert hjem har en finstue. Denne frk. akter selvfølgelig å innføre det fjonge begrepet i sitt nye hjem, av ren trass for total mangel på fin fine og eksklusive møbler. Her hersker Ikea, Tinek home, Bruka og mest bruktfunn i en salig mix.......

Dette blir helt sikkert nok et hjem der dagens plassering av møbler og nips, er gammelt nytt for morgendagens nattlige romsteringer. Chilli Charm har nemlig rykte på seg for slepe rundt på møbler sånn i elve-tiden på kvelden, helst da lov og orden inntrer i Narvestads ånd og de fleste hus sover.Titei forresten.... :)


PS! Sjekk de retro markisene da!! Skrekk og gru. Noen frivillige uten høydeskrekk som har lyst å røske dem ned mottas med takk ;-)


Jammen meg på tide at jeg endelig har fått egne fire vegger, uten begrensing verken for naboer eller akutte innfall av omøblering. Ser jo allerede ut i fra nattens møblering og bildetaking, at dagens plassering ikke er lik. Og det FØR offesiell innflytting! Så dersom du lurer, så har jeg ikke dobbelt av alt, men plutselig fått ny plassering innen jeg rekker å publisere bilder. Vil du værra me, så prøv å hæng på!

4 kommentarer:

 1. Så kjekt og spennende å følge med på deres nye hjem. Syns dere har fått det kjempefint, og de digge, store stuevinduene da!!

  Ha en fin kveld!
  Klem Monica S.

  SvarSlett
 2. For en nydelig utsikt du har! Kjempegøy å følge med på hvordan du innreder huset ditt! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! :) Har nok ikke så veldig grønne fingre, men liker å ha det fint rundt meg, og var kjapp framme med kameraet mens blomstene ennå levde! ;)

  PS: man trenger ikke oppdatere bloggen hver dag for å være en av favorittene mine, går det litt tid imellom, er det nesten bare enda mer spennende! :) Heller det, enn innlegg "uten innhold"! ;) (Ikke at jeg har sett tendenser til det hos deg, altså!) :)

  SvarSlett
 4. Strålende, strålende... Dette blir bra altså!
  Valpeperioden er fortsatt bare stas, i dag har vi klippet klør selv for første gang. Ella sovna etter en bitteliten kamp på fanget, og det er ikke mange hunder som sover seg gjennom kloklipping. (Uten kraftig bedøvels...!)

  Keiserklem og snork fra Ella

  SvarSlett