torsdag 2. juni 2011

Avsløring av mitt retrokjøkken

I håp om at gode husmor tendenser skal slå ut i full blomst, så har jeg bestemt at mitt nye retrokjøkken skal få hedres i noen år til!Masse ideer surrer rundt om i hodet om hvordan dette kan bevares, men samtidig få en mer røff stil. Har bestemt at trefargen skal bevares, men få nye håndtak. Selvfølgelig nye hvitevarer og diverse, men tenkte å ha en liten brainstorming med dere, om hva dere hadde gjort! Fyr løs, dette blir gøy :)

3 kommentarer:

 1. Å det kjøkkenet vil jo bli råstilig tenker jeg. Kanskje det hadde vært kult å male det hvite rundt dørene i en mørkegrå farge, da blir det litt røft og tøft tenker jeg. Og stilig med metallplate over benkene i dtedenfor fliser siden det allerede er metall på benkeplaten.

  Lykke til.
  Klem Monica S.

  SvarSlett
 2. Så bra at du beholder kjøkkenet nesten som det er, tror det blir knallfint! :) Hva med å bytte ut de lyse flisene med noe mer fargerikt? Tror det ville "gjort" kjøkkenet. :)
  Jeg ble forresten din følger nr 30! ;)
  Anna

  SvarSlett
 3. Ååå, som jeg misunner deg det kjøkkenet! Minner meg om kjøkkenet hjemme hos mine foreldre, slik det var da jeg var lita. De overskapene er helt supre, de bygger ikke slik kvalitet lengre. Synes du bør gjøre minst mulig med det. Kjøkkenet hjemme hadde lyseblå skapdører, og hvite fliser med en og annen lyseblå innimellom. Husker det som et lyst og fredelig kjøkken. Du kan jo pusse ned skapdørene og male de, det var veldig vanlig på 50-tallet.
  Masse lykke til, og så gleder jeg meg til å se hva du finner på å gjøre med det! Er en aldri så liten smule misunnelig på det kjøkkenet der! ;o)
  Hilsen Beate!

  SvarSlett