søndag 26. juni 2011

Kjøkkenkrok show off

Nå begynner Chilli Charm å like seg både på hus- og bloggfronten. Nytt hjem blir straks mer hjemmekoselig så raskt at bananeskene sprettes, og alskens nips og tjon spretter opp av eskene og spres utover upløyd mark.


Mine bloggvenner ga også senest i dag, klar tale på at de vil se mer hus, så da er saken biff! Hva gjør ikke Chilli Charm for å glede sine lesere ;-)
Har jo skrytt mitt nye kjøkken opp i skyene, med hvor kult det kan bli ved å rocke opp den gamle 60-talls innredningen med Smeg hvitevarer og nymotens nips. Dører har enda ikke kommet på plass, da husets selvoppnevnte entrepenør (les; min far) nektet å henge på plass dørene etter maling. I følge han var det mange cm gammel skit på dørene som måtte skrubbes av, med værre remedier enn lut og kalt vann, så nå er de til tørk etter vask, sliping og venter på påfølgende lakkering


Mr Smeg glimter fortsatt med sitt fravær, så krysser fingra for en åpenbaring i løpet av uka. Er så spent på hvordan det blir. Håper kjøleskapet er så kult som jeg ser for meg, og ikke minst kommer seg inn gjennom kjøkkendøra uten at veggen må rives! Det å ta mål, er Chilli Charm heller dårlig på, så kan bli ris på egen bak. Den som venter får se ;-)


 

Dette var første sniktitt av kjøkkenet før hvitevarer og kjøkkenfronter er på plass. Plotselig tilbake!

3 kommentarer:

 1. Lekkert! :) Elsker kjøkkenbordet ditt! :)

  SvarSlett
 2. Love it!!! Kule kontraster, vakre ting å se på overalt. Mye vil ha mer, jeg bestiller togbillett omgående;-)

  SvarSlett
 3. Åh! Så kult! Vi gleder oss til fortsettelsen, dette blir et riktig bloggehus. :)

  Keiserklem

  SvarSlett