søndag 16. oktober 2011

Stua nok en gang

Hei du. Klar for litt stemningsbilder fra stua? Vi krysser fingra for det. Det har seg nemlig slik at dette huset er et evig oppussingsprosjekt, og langt i fra alle rom er klare. Vi overtok huset i juni, og siden da har stue, kjøkken, toalett, bad, 4 ganger ( !) og et kontor blitt fornyet med bøtter av maling og ditto aktiviteter. Pr. dags dato er det lillegutts barnerom som pusses opp, og gleder meg som en unge til å kunne innrede det. Må bare få lektet ut en vegg og lagt ferdig parketten, så er det innflyttingsklart. Inntil da så blogges de rommene som står ferdig, og stua er naturligvis et rom som står i fokus. Brunt, sort og hvitt har fått en dominerende plass om dagen...
Og de vakre markisene henger der fortsatt. Godt de er i høstfager og går i ett med terrenget ;-)

8 kommentarer:

 1. TUSEN takk for hyggelig kommentar på min blogg.
  Godt det ennå er litt tid til jul, mye som må gjøres...

  Enn så lenge og fortsatt god søndag
  Klem fra Alex

  SvarSlett
 2. Stova di er jo ¤pip¤fin so heilt ok å sjå den igjen☺
  Mange lekre detlajar☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hadde tenkt å legge igjen en kommentar her, men vet ikke helt om jeg har gjort det... Hodet er ikke helt på plass for tiden!
  Ville bare si TUSEN TAKK for fine ord hos meg! Det er alltid godt med noen trøstende ord når man er langt nede;)
  Finfin blogg du har!
  Legger meg til som følger:)
  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  (som sliter med en dust pc for tiden...!)

  SvarSlett
 4. Heisann! Kjempe hyggelig du var innom bloggen min og la igjen en koselig hilsen:=) Ser vi har ganske lik smak her:=) Ha en fortsatt fin høstdag, så ses vi inne på bloggen?:=)

  Klem

  SvarSlett
 5. Så snyggt! Gillar din stil, aha, du hade tillverkat kuddarna/puterna själv, det var som attan, imponerad, de var sååå snygga! Mari.

  SvarSlett
 6. Liker så godt stua di jeg.....ps! ja du kan tro det var fristende å kjøpe med seg masse fra markedet i Paris. Kanskje like greit at vi ikke hadde med bil. Blir nok mer kjøp da vi flytter nedover om noen måneder kan du si...hi-hi. God helg til deg fra meg

  SvarSlett
 7. Kjempefin stue asså. Så gjenomført. Og nyyyydelige markiser hi hi. Du kan sikkert få noen kroner for dem på et Retromarked!!

  Ja, i år blir julemessa hjemme hos meg. Håper bare jeg har nok plass og at ikke huset blir nedslitt. Må legge ut matter over alt da gulvene er nyslipt og folk må slippe å ta av seg skoene. Gleder meg. Om du kommer så må du gi deg til kjenne.
  Klem
  Randi

  SvarSlett