mandag 10. oktober 2011

Blåmandags lunsj

Mandag er kanskje hverdag og striskjorte for folk flest. En helg med kos og avslapping skal veies opp mot ukas hektiske tempo og plikter. Men jeg heller ofte til "ja takk begge deler", og prøver lure inn litt kos i løpet av uka. Kosfaktoren er derfor høy her i huset :)


I stedet for  rester av helgas tørre brødskiver, ble derfor scones svingt sammen i en fei. Skal derfor ikke så mye til for å kosefølelsen på selveste blåmandag. Ikke så mye som skal til for å glede denne frk.


Hva gjør du for å glede deg selv i løpet av uka?
Tror forresten jeg har "løst" blogguhyre mysteriet om hvorfor jeg ikke får legt inn meldinger til folk. Leste på en annen blogg at dette kan løses med å benytte andre nettlesere som google chrome, så får kjapt testet teorien ut. Ha en fin blåmandag!

4 kommentarer:

 1. hei,
  takk for hilsen.
  bildet er malt ja. lag på lag. jobber ofte masse med bildene mine og får derved til tekstur i bildet/maleriet.

  jeg ble sulten av bildene du la ut i dag.... herlig! brødmat er godt.
  ha en fin ettermiddag,
  klem TOVE

  SvarSlett
 2. Nam so godt det såg ut☺
  Min kjære lagde heimelaga brød igår so eg har kosa meg med det idag☺

  Takk for at du delte erfaring med håndstøvsugeren! Var akkurat det eg lurte på; om den sugde vekk støvet!
  Må nok tenke litt meir på den der ja...☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Mmmmm, såg deilig ut! Kos på ein mandag er både kjekt og lurt ♥ Takk for kommentar. Dei var mumsegode, og no skal eg gi resten til naboen, så eg ikkje mumsar meg opp endå ein str ;) Hihi

  mandagsklem ♥

  SvarSlett
 4. Dette så utrolig godt ut! Så flott du viser det fram også, et deilig brød! :) Mye stilig i bloggen din. Du har god smak. Legger link til deg.

  SvarSlett