lørdag 29. oktober 2011

Husmorferie

Nok en uke har sust av gårde. Denne uka har hovedsakelig bydd på en herlig husmorferie på Østlandet. Kjekt å lade opp batteriene før ny jobb startes i neste uke. Avgang fra trønderlagen var før fuglene hadde stått opp, og en liten goodiebag til vertskapet måtte selvfølgelig forberedes innimellom pakkingen.Ikke før man har landet, så fyker man sporenstraks til nærmeste interiørbutikk. Herlige Zanz på Lillestrøm skuffer aldri.


Og søteste venninne Karlotte vet å finne fram til god-sakene. Hun har sansen for å si det sånn.


  Og jeg uten skamvett (?) fyker rundt i nok en gang i god gammeldags papparazi-stil. Ikkje bra!


Mye lekkert å se som vanlig. En herlig Day pute ble med hjem til samlinga. Og ikke nok med det, søte Karlott'n lånte bort den fin fine sort hvite puta si, alt for å hjelpe meg med min putekrise. Det er venninna si det ;-)


Dersom jeg får tillatelse fra mine søte venner, så kan det hende at neste innlegg blir av det herlige Landhandleriet, som jeg mener er Norges vakreste hjem! Noen som har lyst å se mine bilder fra det?

Nyt resten av lørdagskvelden så lenge!

Klem, Chilli Charm

4 kommentarer:

 1. Hei. Zanz er en butikk jeg også liker godt :) Ang. kopiering av bildene fra Folkets Ikea, så spurte jeg selv en annen blogger, men fikk det ikke til på helt samme måte. Og det ble mer eller mindre tilfeldig (så tilfeldig at jeg ikke fikk med det siste bildet!..) Kan jeg sende deg en forklaring til en mailadresse? (er redd den blir litt lang og rar..:)
  Hedda

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig har vi lyst til det!! *fnis*

  Ok, nå skjønner jeg at Lillestrøm er et sted som må/ skal/ bør besøkes! Lekker butikk, har de nettbutikk også kanksje? ;-)

  Kos deg på husmorferie, hørtes deilig ut!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 3. Sitter her og drikker en veldig god kopp te:-) ellers, kremt, kremt var vel ikke det ene bildet ovenfor heeelt autorisert?!! Men, men-man høster som osv!
  Bilder fra Landhandleriet er det bare å vise fram vet du;-) takk for veldig, veldig koselig besøk, gleder meg til å se deg snart igjen! Ha en strålende aften i mørket!

  SvarSlett
 4. Hela din blogg är som en goodiebag! mari.

  SvarSlett