søndag 9. oktober 2011

Mitt kjære ikea-skap

Go kveld i (spise-) stua! Tenkte jeg skulle vise dere mitt kjære skap fra IKEA som rommer mye av mitt krimskrams.


Mye gammelt nips fra shabby chic-perioden som har blitt med på en god del flyttelass nå, og litt svinn i rekkene har det jo blitt. Skapet holdt faktisk også på å bli svinn da flyttelasset dro fra Oslo, da flyttebilen var sprengt og jeg måtte vedmodig vinke farvell til mitt kjære skap. Min gode nabo som hadde siklet på skapet lenge, fikk overta det sånn inntil vi hadde fått avtalt en pris.Vel, er det mulig å bli en smule vemodig og trist for et enkelt IKEA-skap tenker du sikkert?! Ja, faktisk så har undertegnede noen ganger de merkeligste følelser for døde materielle ting, men som regel gamle ting med historie. Chilli Charm hadde vært på flere års leting etter et gammelt skap, men Ikea fikk inn en veldig god kopi, så da var saken biff.I og med at kjøpsavtalen med naboen holdt på å "koke bort i kålen", så kjente Chilli Charm at skapet savnet sin tidligere eier (eller var det kanskje omvendt?). 70 mil unna og tungt som bly, resulterte i en spontan tur med pappas bil og tillhenger. Skapet skulle komme tilbake til sin rette eier, og det var verdt hver en mil.I dag pryder skapet spisestua, og jeg synes det er fortsatt like flott. Dessuten er det ekstra kjekt å ha, nå som lillegutt drar ut alt som er i skuffer og skap. Heldigvis har han ikke knekt koden enda hvordan åpne skapet, så krysser fingra for at porselenet henger med en god stund til.


Enn så lenge får skapet stå i fred. Værre er det med cd-samling, potteplanter og alskens lys som fyker veggimellom om dagen. Så det kan hende det blitt litt mer "minimalistisk" stil på bloggingen framover. Dere er herved advart ;-)


Vil ønske alle en fin uke. Fortsatt så får jeg ikke lagt inn meldinger til folk (slettes når jeg skal legge de inn), så om noen har hatt samme problem så kom gjerne med tips :)

4 kommentarer:

 1. et flott skap, romslig og stort. er det i ikeas sortiment i dag? navn på skapet?
  liker de åpne store glassrutene.
  god ny uke til deg,


  klem TOVE

  SvarSlett
 2. Herlig med eit slikt stort fint skap☺
  Skjønne guten☺
  Har ein eg og, som er veldig glad i skuffer og skap☺ Ingenting er uopna av barnehender her i huset! Det siste nye er å skru på platene på komfyren :S Det er ikkje fullt som kjekt....

  Håpe du får ein fin dag☺

  Klem M♥

  ...eg har ny bloggadresse, kjekt om du kikar innom☺

  SvarSlett
 3. Skapet var jo kjempeflott det, og ekstra gøy er det jo når slikt har en historie : ))

  Jeg liker forresten den hvit/svarte skåla di inderlig godt, og det siste bildet av lillegutten var sjarmerende : ))

  Når det gjelder kommentering hadde jeg også det problemet. Jeg logget helt ut av blogger, og restartet dataen.. Etter det har jeg faktisk ikke hatt det problemet :D Vet ikke om det bare var tilfeldig, men det kan jo være verdt å prøve?

  Klem.

  SvarSlett
 4. For ett flott vitrineskap fra Ikea, har ikke sett det før :) Så heldig for deg at det er vanskelig for lillegutt å åpne! :)
  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett