mandag 31. oktober 2011

Norges vakreste hjem?

God kveld i stua. Hatt en fin mandag? Siste dag som hemmafru før ny jobb begynner i morgen. Et dårlig tegn at barnehagen meldte inn en stk syk lillegutt sånn dagen før. Passer rimelig dårlig å være hjemme med sykt barn på første dag på jobb. Så krysser fingra for at halloweenmaskene skremmer bort alle bassilusker i løpet av natta!!

I forrige innlegg så fortalte jeg at jeg hadde vært på en ørliten husmorferie i Oslo. Selvfølgelig så fikk jeg tilatelse fra min gode venninne Karlotte til å vise mer av deres vakre hjem. Dere som har hengt med bloggen lenge, husker vel det kule betongbadet fra Landhandleriet?  Nå har resten av renoveringsprosjektet virkelig tatt form, og Karlotte og Lokføreren har virkelig skapt et vakkert hjem. Ta en titt her:


 
For meg så er dette det vakreste hjemmet i Norge jeg har vært inn i. Ta gjerne en titt videre inn på bloggen til min søte venninne Karlotte. En morsom handyman som alltid er på pletten og henger opp lamper og andre duppedingser stikker også nesa fram innimellom på bloggen hennes.

Ha en flott halloween!

3 kommentarer:

 1. Så lekkert hos venninnen din! Likte så godt at hun har fått fram noe av tømmerveggen og gjort så fin bruk av den. Vi bor også i et gammelt hus med tømmervegger, men er panel over, bare i gangen er det noe av tømmerveggen som er synlig. Har veldig lyst å ta av en vegg i stua. :) Du har tatt noen flotte bilder!

  SvarSlett
 2. Eg trur nok at du har rett i dette... Karlotte har verkelig sansen, eg elskar heimen hennar, og det sjølv om eg berre har sett den på bilder :) Ho har ein fabelaktig stil. Men du, det har du også!

  Lykke til i ny jobb i morgon. Kryssar fingrer og tær for at Halloween har skremt bort alle sjukdomsteikn!

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Karlotte er en skjult liten perle i bloggverden, hun bør komme fram i lyset!

  SvarSlett