onsdag 12. oktober 2011

Gang i høstmodus

Heisann alle sammen. I dag er den store fikse dagen her i hus. Ny utelampe skal opp, vaskemaskinen på full spiker, hus skal vaskes og prøver å  manne meg opp (bokstavelig talt?!) til å bytte dekk på bilen. Skal bare komme over dørstokk-terskelen først, før det er bare å gyve løs ute i plaskregnet. Hva passer bedre enn å blogge dørstokk-terskelen ute i gangen? Alt for å hale ut tiden!
Gangen har fått litt høst-look. Skinn, høstfarger og lyng. Store planer om å male ytterdøren, men husker ikke når vi hadde en dag uten regn, så ting tar tid. Sort skal den uansett bli.


Chilli Charms tidligere hjemmekolleksjon på putefronten har fått en tur ut i gangen. Skulle strengt tatt sydd en drøss med nye puter for lengst, men så var det der med å ha ånden over seg og ha litt overskudd til hobbyaktiviteter.
Ønsker alle som titter innom en deilig dag. Setter alltid pris på en hilsen her inne :)
Skal kaste meg rundt så lenge. Tuddelu!

8 kommentarer:

 1. Kjempefin gang du har☺
  Putene var knalltøffe!!☺

  Her har det HØLJA i dagesvis, men akkurat no kom sola fram☺ ..sikkert fordi eg skal på seinvakt-det er jo typisk☺

  Ha ein fin dag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Takk for super inspirasjon! ♥ Diggar saueputen din :)

  onsdagsklem til deg (lykke til med både dekkskift og dørstokkterskel)

  Lina

  SvarSlett
 3. Virkelig supert i gangen hos deg! Så herlige tekstiler og ting. Falt helt for benken. Den var flott, altså!. :) Supre bilder du tar!

  SvarSlett
 4. Hei hei flinka!! Det var frøkena si det;-) Karlotte er jo en av de få utvalgte som har et par originale Chilli-Charm design puter i sofaen sin- HELDIG!!
  Ellers leker Karlotte også duracelkanin i dag med leilighet som må tømmes til leieboer kommer i morgen, middagsbesøk i dag og 3 årsdag på lørdag, phu...
  Ha en strålende dag og lykke til med dekkskifte:-) Klem fra Karlotten

  SvarSlett
 5. Gjennomført og lekkert som alltid her inne hos deg;o) Takk for inspirasjon! Klem fra Maliva

  SvarSlett
 6. Visst har jag sagt att jag bara älskar din blogg!! Vilken fin entree, jag måste få veta, VAR hittar man en sådan läcker naturfärgad kudde med trollslända på?? ( vet inte vad det heter på Norska..) mari

  SvarSlett
 7. ..och kudden med myskoxarna var lika snygg, är det ngt fr en butik du tidigare haft????

  SvarSlett
 8. Så stiiilig gang! Og putene dine er jo bare rålekre!! Håper du fikk gjort alle dine gjøremål (i så fall er jeg imponert!) og at det har sluttet å striregne!! Ønsker deg en herlig fredag! Klem fra meg

  SvarSlett