søndag 11. september 2011

Svartkrutt


Lørdag med obligatorisk fest og moro har utgått på dato for lengst her i heimen, etter hvert som A4 livet har sneket seg innpå, og en liten gutt sover søtt i sengen sin. Tv- date er kanskje et naturlig valg nå på høsten, men Canal Digital glimter forsatt med sitt fravær. De klarte nemlig å feilregistrere vår adr 20 mil sør for grisegrendte strøk, så fikk beskjed om at det tar dessverre enda fire nye uker til oppkobling av TV og Internett. Jippi!! Har uansett Mr. PC på verksted som har gått varm etter all blogging... Så hva gjør man da en lørdagskveld?Man ominnreder!! En ny lesekrok har sneket seg inn i mellom spise- og fiiin stua. Og det nærmeste man kommer fest og moro, er en gammel kiste med svartkrutt som får sprite opp stemninga i stua. Kanskje litt på kanten å pynte opp med militære rekvisitta sånn på dagen 10 år etter 9/11, men velger å fokusere på det industrielle preget kista har. Er den innafor?

.....og forresten jeg og min gode venninne i Karlottes hjem har blitt plukket ut med hver vår blogg i NIB's bildegalleri for september utfordring. Det var stor stas for oss begge, og ikke minst moro at vi begge kom med blandt alle de flotte bidragene. Tusen takk NIB jenter :) Og ikke minst takk for alle de søte kommentarene dere legger igjen her. Skal skjerpe meg angående tilbakemelding, når jeg ikke lever på lånt tid med pappas steinalder PC og utsabile nett.

Tuddelu so long!! Klem, Chilli Charm

7 kommentarer:

 1. Tudelei frøken;-)

  Den kruttkista var jammen meg kul!!
  Du er så slink til å mikse stiler og gjøre det personlig og originalt. Skulle ønske jeg fysisk satt i den stolen din og ikke 76 mil unna... :-(

  God uke til deg, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 2. Hei på deg :) Eg fant ein ny favoritt blogg på lørdag, nemelig din gode venn Karlotte. Og inne hos Karlotte fant eg enno ein ny favoritt blogg, nemelig Chilli Charm... Oh joy! Denne fabelaktige bloggverden - det er berre kos og kjekt og inspirasjon så longt auga kan sjå. Kor har du kjøpt det fine, stripete teppet ditt? Ser at Karlotte har eit likt eit, i beige nyansar.

  Klem Eli :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med ein lesekrok! Det ønsker eg meg også!! Og fantastisk kult med kruttkiste - råstilig i kombinasjon med den fredelege buddaen!

  SvarSlett
 4. Tenk at jeg ikke har tittet innom bloggen din før nå! Du har jo rålekker stil hjemme, perfekt blanding av gammelt og nytt :)
  Ps. Vi liker muntre folk ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Lekkert, just fabulous :) Takk for fin kommentar! :) Følger deg videre!

  Klem E

  SvarSlett
 6. Vilket vackert hem och trevlig blogg!

  SvarSlett