onsdag 4. mai 2011

Ukjent blomsterperle

På Stabekk rett ved Bolina ligger også en perle av en blomsterbutikk. Må alltid få med den, når man har tatt turen ut. Har aldri helt fått med meg hva den heter, men fikk uansett lov å knipse litt bilder der til tross for litt spørrende blikk fra butikkdama. Lover at jeg skal pugge navnet til neste gang :) Noen som vet kanskje?


Også her var det mye fint å se. De sorte krukkene var jo så tøffe! Min shoppingvenninne fikk med seg ett eksemplar. Jeg "sparte" kofferten fordi jeg har sett de samme i en butikk i trønderlagen. Kan jo ikke bære vann over bekken, og dessuten så hadde jeg en god magefølelse at kofferten ville bli full uansett.


Fikk selvfølgelig shoppet litt her også, men av en merkelig grunn så ble det ikke knipset bilde av. Får uansett vist de "live" snart :)

Sånn, nok shoppingbilder for denne gang. I neste innlegg skal jeg avsløre det litt av det nye hjemmet til min gode venninne og interiørfreak som hadde huset Villa Kapp som jeg har blogget om tidligere. Vi snakker betong, lockers og røff stil!

2 kommentarer: