lørdag 14. mai 2011

Bad brainstorming

De små grå får kjørt seg om dagen, nå som hus endelig er i boks. Enda noen uker til vi overtar, men planleggingen er naturligvis godt i gang. Innredning og farger må komme i annen rekke for mer spennende ting som drenering, isolering og murpuss ;) Dette gjør at jeg ikke kan gå bananas og må prøve å gjøre det beste ut av det som er i huset inntill videre. Badet er et slikt rom som må stæsjes slik det er, før vi senere pusser opp hele greia. Hva passer vel bedre med litt innspill fra dere interiørfreaker? Tar i mot alle tips.

Her er noe av det jeg ser for meg skal prøve å livredde mitt "nye unike" bad.Ok, her er det berømte badet som virkelig trenger et kunstig åndedrett eller to for å kunne holde ut litt lengre. PS! Chilli Charm gjør oppmerksom på sterke scener! Forminsket bildet for å skåne dere litt....
Min plan var å beholde innredningen, men male den grønne plata og de stygge veggplatene hvite. Ikke helt forskriftsmessig, men funker kanskje i en kort periode.  Et problem er også de to vinduene som er inne i veggen over badekaret. Noen som har smarte ideer til hvordan jeg kan skjerme til de samtidig som at de ikke skal bli våte? Og andre ideer som funker bedre og som ikke koster skjorta?

2 kommentarer:

  1. Båtmaling funker:)

    SvarSlett
  2. ÅÅh!!! Grattis så mye me hus!!! Det blir spennede å se etterhvert! Det e forresten ei venninne av mæ som lura på kossn farge du har brukt på et bord du har malt..Vet ikke helt kossn bor det e men du skjønne kansje...? Klæm!

    SvarSlett