torsdag 5. mai 2011

Fantastiske Landhandleriet

For dere som har fulgt med i bloggen her tidligere, så hadde jeg et innlegg om fantastiske Villa Kapp som mine gode venner hadde forvandlet med sine magiske hender. Disse magiske hender har berørt nok et oppussingsobjekt, skjønt noen ville kanskje være så dristig å kalle dette et falleferdig hus som ikke var liv laga. Men, mine gode venner ser muligheter og tar utfordinger på strak arm, så etter over ett års jobb, svette og tårer tar den O store drømmeboligen form. La meg presentere det gamle Landhandleriet som har fått nytt liv og ny tidsriktig vitamininnsrøytning.


Fasaden blir ikke røpet denne gang, men gir et lite hint av hvor dette bærer. For å si det sånn, dette er et landhandleri anno 2011, der gamle skatter har gjenomstått i en røffere setting.


Allerede ved inngangspartiet aner man hva som lurer seg bak husets vegger. Skinn, gevir og stener gir en varm velkomst til den stilsikre entreen som venter oss inne.Beklager virkelig at jeg bare slang veska og jakka i fra meg på benken, men bare måtte opp med kameraet med det samme jeg gikk over dørstokken. Her er det insprasjon i hver en lille krok.Dette locker-skapet er jo så rått! Fraktet fra Danmark og krevde hvistnok 14 mann til å bære det ;)


Jeg har selvfølgelig knipset flere bilder, deriblant verdenst tøffeste bad, så "stay tuned"! Rene reklamebloggen blitt, hi hi....Må samtidig takke mine to gode venner for at jeg får lov til å blogge om dette fantastiske hjemmet! Dere er bare sååå flinke... :) Har selvfølgelig prøvd å overtale min gode venninne til å lage en egen blogg, men pga tidsnød (les; 24/7 byggesjauing) så er ikke det førsteprioritet. Kan ikke skjønne det?! ;-)

1 kommentar: