lørdag 21. mai 2011

Beklager TineK, ny hjemmesnekret lampe igjen!

Gårsdagens bruktbutikk skattejakt resulterte i en stk 90-talls lampe og skjelettet av en gammel skjerm. Planen var å lage nok en TineK inspirert lampe, som stakkars TineK ville ha snudd i døra om hun fikk i øyeta den. Så kjære TineK, beklager at jeg ikke tar meg råd til å kjøpe et eksemplar av din flotte lamper, men må bruke mine oppussingspenger på murpuss, sparkel og 10 tonn med glava!

Ok, folkens. Dette var utgangspunktet:
Legg merke til at stygge ting blir i denne bloggen forminsket, for å skåne dere mest mulig :)

Den kule gamle melkeflaska ble med hjem i handlepåsan også. Noen som forresten vet om det var de brune eller de gjennomsiktige melkeflaskene som kom først på markedet? Butikkdama lurte nemlig! Jeg var jo to generasjoner yngre enn henne og sto bare å klødde meg i hodet. Ungdommen nå til dags!

Etter en god del tråkling av hvitt linstoff og tre runder med spraymaling så ble dette resultatet:Ja, hva syns dere? Funker det, eller må isolasjon og glava gå på bekostning for original TineK?

5 kommentarer:

 1. Ljuvlig lampa, vad duktig du är:)

  SvarSlett
 2. Lampen ble jo rett og slett nydelig den!! Alltid kjekt å sette sitt eget preg på ting:) Lurer litt på den melkeflasken, syns den minner mistenkelig mye på en hostemiksturflaske av den gode gamle sorten.
  Ha en fortsatt fin kveld, klem Monica S.

  SvarSlett
 3. Kjempe tøff lampe :) Jeg har virkelig sansen for ting folk lager selv, det blir så mye mer sjarm og personlighet rundt tingene:) Ser du lager mye fint og spennende, så jeg kommer nok innom igjen:) Ha en kjempe fin helg:)

  SvarSlett
 4. Du store min tid.....du er en sånn en som bare tar borti noe...og vips så blir det noe fint noe......jeg bukker for denne kreativiteten...
  Men du, du var jo inne hos meg, og jeg husker jo ikke om jeg har svart deg.
  Jeg takker så mye for dine ord.
  Jeg jobber inne i byen, dvs i Tinesshop.
  Du finner butikken her i blogg verden, og du kan gå inn via min blogg evt tines.
  Tineskreativehjørne.
  a en flott dag så "sees" vi vel snart igjen......men du, gratulerer som ukas blogg. Så festlig!!!!
  Virkelig arti at det er håp for sånne som oss som ikke har 400 følgere....lykke til her inne. Gleder meg til å følge deg her inne.
  Klem fra ida

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig respons alle sammen :) Gøy med tilbakemelding om mine prosjekter fungerer eller ikke.

  Klem, Chilli Charm

  SvarSlett