fredag 13. mai 2011

Orientalsk idyll

Noe jeg bare måtte dra med meg på flyet hjem fra Oslo, var dette nydelige bordet fra TineK. Måtte 4 ganger innom Home & Cottage for å få det i hus, pga alt var utsolgt, men fikk heldigvis sporet opp bordplaten på en butikk og bordføttene hos en annen butikk. Dette var absolutt verdt hver en femøring og hvert skritt med frakt gjennom Bogstadveien i tykkeste lørdagsshoppingen. Betalte derfor gledelig ekstra for å sende det med spesialbagasje på flyet, for bordet er så flott!


Bordets første fotoshoot endte i hagen blandt puter, lykter og haveblomster....


Har som tidligere nevt, egentlig en selvpålagt innkjøpsstopp på orientalsk interiør for å unngå Marrokansk bule-look, men det påbudet ser ut til å falle i grus. Fantaserer nemlig om nok et orientalsk innslag, og det er ett hvitt skjermbrett som hadde vært supert å bruke ute i sola. Ikke alle naboer som har godt å få med seg vinterblekhud i bikini.


Ser faktisk at alt på bordet også fant veien ned i kofferten hjem fra Oslo. Ble heavy-lapp på kofferten for å si det sånn!


Den nydelige indiske puta bare ropte på meg inne på Country chic, der den lå så ensom oppe i en fremmed putehaug. Selvfølgelig ble den hjem for å holde Inder Eddie i hånden.3 kommentarer:

 1. Grattis som ukas blogger hos Boligpluss.Jeg har det stooore brettet,men ikke understellet.Kan jeg spørre om hvor du fikk kjøpt det??
  Ha en fin kveld..
  klemklem

  SvarSlett
 2. "Glemme oss småbloggere" du liksom... Toillsjur.

  Grattis med nytt bord, kjenner jeg ble aldri så lite sjalu på det der... Har et lite et fra før men det er så stygt understell på det. Kremmerhuset har fine, hvite skjermbrett, om du lurte ;)
  Keiserklem

  SvarSlett
 3. For et utrolig lekkert bord! Skjønner godt at du gadd å drasse det med deg hele veien hjem :)
  Og flott blogg med mye fin inspirasjon, hit kommer jeg tilbake!

  Ha en finfin søndag!

  SvarSlett