mandag 5. mars 2012

Idyll rundt husveggen

Tuddelu! Chilli Charm klinker til med ett innlegg på en mandag av alle ting. Ble så "inspirert" av byggeprosessen som skjer om dagen, så må bare dele drenerings masakeren med dere. Dette var det jeg kom hjem til fra jobben her om dagen, der jeg ante fred og ingen fare. Ikke bare bare å komme seg tørrskodd inn på de høye helene med en gravemaskingal to-åring under armen for å si det sånn.Den mosegrodde plenen (under 10 meter snø) og 50 år gamle busker måtte desverre gi tapt for gravemaskinen. Så har heldigvis nok av håndarbeide i hagen når våren titter fram. Godt å vite hva man skal bruke tiden framover til sånn bortsett fra all innvendig oppussing!


Til tross for mye kommende skitt under neglene, ser jeg fram til prosessen med to åringen på slep. Hagen skal fylles opp med jord i et forsøk på å kunne sitte vannrett på en stol, og plen skal anlegges. Huset skal males mest sannsynlig hvitt (hva syns du?), og en avskjerming i mot veien må trylles fram. Men først skal drenering fullføres, og veranda på hele framsiden og halve tverrveggen settes opp. Håper det ikke vil se alt for harry ut på huset, men har inderlig lyst på stor veranda. Hvitvin, sol, interiørblad, you name it!


Jupp, jupp, det var dagens glade anti interiør-innlegg! Vi satser på friskere fraspark ved neste innlegg.

Klem, klem

4 kommentarer:

 1. Jeg føler med deg... vi gjorde samme jobben for en del år siden... og naive meg trodde det bare kom til å bli en liten jordhaug rundt huset!!!! Snakk om å være korttenkt... hele hagen var selvfølgelig gravd opp!! Men, det kommer til å bli fint veldig fort igjen... utrolig hvor fort ting vokser. Lykke til=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvarSlett
 3. Det var litt av en idyll ja. :-)
  Det blir festlig utenfor huset en stund nå. Mist ikke motet, men gled deg over planleggingen om hvordan du ser for deg det skal bli.
  En stor terrasse skjønner jeg du ønsker deg. Det gjorde jeg også, og ønsket gikk i oppfyllelse.

  SvarSlett
 4. Aaah terasse pluss hage!!!! Det blir jo bare helskjønt!! Lykke til videre med prosessen, gleder meg til å se resultatet fram mot sommeren.

  SvarSlett