søndag 26. februar 2012

Nye vinduer, nå MED lister!

Hei og hå. Søndagsbloggeren slår til igjen! Tror den berømte blogg tørka har slått inn for full hals her, da jeg føler at huset er blitt blogget opp og ned i mente, og har lite å komme med av friske innspill om dagen.Men kommer på at de nye vinduene som ble satt inn noen uker tidligere, ikke er blogget i ferdig tilstand, så da er det bare å klemma til. Ble veldig lyst og deilig her på stuggu, og går bare å venter på at snøen skal smelte slik at den berømte dreneringa kan taes, og ny stor veranda kan settes opp. Pr i dag foregår nemlig tepperisting ut verandadør med utsikt rett ned til domme dag, og kanskje ikke helt god ånd for HMS-krav, men hvem vil vel ha en stor planke snekret tvers over de nye fine verandadørene?


Inntil videre droppes gardiner på de nye vinduene, da det blir litt mer skjermet for innsyn når verandaen kommer på plass. Inntil da er det fritt innsyn i kåken fra veien som går rett nedenfor, så dere får unnskylde meg for alt rotet, og natt blottingen dersom noen suser forbi her i flombelysning på kveldstid, Jammen meg bra vi har litt filter her i bloggverdenen, for skal ikke si at alle hustes rom er i bloggbar tilstand for å si det sånn.
Inntil videre så håper vi at bloggtørka ikke blir langvarig. Har forsatt en del prosjekter pågående i huset, så kysser fingra for en bedre blogg vår!


7 kommentarer:

 1. Så store og flotte vinduer, de slipper lyset godt inn. Likte så godt de kurvstolene dine også. Så inspirerende og fint du har det.

  SvarSlett
 2. Så fine Bilder du tar frøken! De nye vinduene dine er jo bare ELSK!! Her har piffen gått ut av ballongen, så ordrappheten er ikke stor, men det var deilig med litt Chilli-inspirasjone igjen!! Fin søndag, klem klem

  SvarSlett
 3. Så flotte vinduer, gir ett kjempe fint lys!! :)

  Fine bilder, og herlige blomster, skjønn råååsa farge! ;)

  FIN søndag til deg! Klem Anine

  SvarSlett
 4. Utrolig fine bilder du har tatt. Deilig med store vinduer. Vi fikk skiftet våre store vinduer i sommer. Ikke noe man tenker over til vanlig, men man ser forskjellen når man har satt inn nye vinduer.

  Liker fargenyansene du bruker. Lagt meg til som følger..

  Ønsker deg en spennende ny uke!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Takk for fine ord :)

  Får en del av dette spørsmålet ;) Men det jeg får er publisitet, ikke noe annet.
  De trenger ikke betale, sier man nei til å dele bilder gratis, spør de heller noen andre.

  Dette er første gang det er mine egne bilder som kommer på trykk. Ellers har de som har vært her tatt egne bilder til reportasjer.

  Ha en fin kveld!
  -Amalie

  SvarSlett
 6. Heisann, sååå fint det har blitt!!! Fikk ordentlig vårstemning av å se bildan!! Klæm fra Marianne

  SvarSlett
 7. Så deilig med store flotte vinduer!!
  Herlig vårvær slipper inn ♥
  Gjennom mine vinduer kan jeg skimte solen, men det ser ganske tåkete ut, hehe, de er ikke rene for og si det slik, for ute er det påskevær!!

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett