lørdag 12. mars 2011

Klar for støveldans!


Mine gamle Hunter støvler har vært mer veggpryd enn i virke. Det har ikke manglet på regn og slaps, men heller manko på plass til olabukse ned i støvlene. Derfor har jeg gått i flere sessonger i våte sko, her til jeg ramlet over disse kule støvlene fra Aigle. De er kule, deilige å ha på, og ikke minst med mulighet til å regulere i leggen. Dama i butikken kunne avsløre at Aigle støvlene er faktisk mal for "kopien" Hunter. Ikke akkurat rocket science, but nice to know ;-)


Nå kan det derfor bli masse regn og slaps framover, for jeg er klar for støveldans! Og vil heller ikke fryse da jeg har gledelig pakker på meg en av mine deilige Becksøndergaard skjerf.

Føles kanskje litt absurd med støveldans i disse jordskjelv og tsunamitider. Må være helt forferdelig å være i deres sko, med de enorme ødeleggelsene og mennesketap. All tanke og medfølelse til de rammede i Japan og deres pårørende.

2 kommentarer:

 1. Støvler er ingen ekstravaganse i Tøndelag, det er ren fornuft. Selv lovte jeg meg nye støvler der jeg stod våt inn til skinnet på Madonnakonsert på Valle Hovin. Såpass fortjente jeg for å holde ut en konsert hvor det bøttet ned på sammenhengende i timesvis. Jeg er jo ikke fan engang...

  Snart er våren her, god helg!

  Dekoratør-klem

  SvarSlett
 2. Ja, mer som nordmenn er født med ski på beina, og i tillegg er trøndere og bergensere er født med støvler på beina?
  Du den madonnakonserten var en våt inn til skinnet opplevelse! Mobilen min døde i bassenget som hadde åpenbart seg i jakkelomma mi. Litt flaut å levere tilbake en stk. død tlf da jeg hadde siste dag på jobb dagen etter konserten.
  Chilli Charm er absolutt klar for vår! Føles ut som om den har pågått lenge allerede. Vi sees sikkert på loppis snart. Tror vi kommer til å spurte til de samme go-bitene ;)

  Klem og god helg tilbake!

  SvarSlett