torsdag 15. desember 2011

Vedkasse

Hemmafru med syk barn i dag. Dvs. det er faktisk min aller første "hjemme med sykt barn". Har liksom aldri måttet tatt stilling til det, da "ung og lovende" har regjert før ammetåke, til og fra-barnehagestress og  pannekakemiddager tok styringen på livet. Lillegutt våknet opp med feber, så da får resten av verden seile for sin egen sjø enn så lenge. Til tross for sykdom var det faktisk litt deilig å stå opp i halv sekstiden å starte dagen med å tenne stearinlys i stedet for å rushe av gårde med det vanlige A4-stresset. Innimellom slagene fikk jeg til og med rukket å knipse noen bilder med snev av dagslys som jeg tenkte å dele med dere.



Ikeaposen (!) med ved har fått en godkjent erstatter. Min fars forsøk på å lure på meg en skikkelig vedkurv, ble høflig avslått uten inspeksjon på den nyinnkjøpte inntrengeren. Mine gamle eplekasser fikk heller nok en svingom i huset, og nå brukt til å oppbevare ved i. Den mindre pene boksen med tennbrikketter er forvist til fordel til Tine K skål, som 2-åringen trodde var "godterei". I god tradisjon tro har fyrstikkeskene fått kamuflasje med gavepapir, og vi krysser fingra for at sønnen ikke er pyroman! Enn så lenge utslått med feber, så får være på vakt.



Veggen vedkassen står i mot, er under vurdering til å rives til fordel for å sette inn en og halv glassdør i stedet. Men ble faktisk litt i tvil nå som vedkassen kom på plass. Hm? Får ta jula til hjelp på den funderingen.



Ønsker alle en feberfri dag, enn så lenge!



1 kommentar:

  1. Så snasne bilder frøken med lekre Chilli detaljer!! Ble jammen litt usikker på den veggen selv jeg, ble veldig tøft med de kassene. Enig i fjerning av døra enn så lenge:-) fin helg frøken!

    SvarSlett