torsdag 29. desember 2011

Day- og annen fryd i stua


Det å få pakker til jul er bestandig stas. Blir nok aldri voksen der. Ekstra stas er det å få noe man virkelig har ønsket seg. To av pakkene jeg mottok var signert fra Day og gitt av min gode og snille venninne Karlotte. Jeg har lenge ønsket meg en sennepsgul pute fra Day, og så raus som Karlotte er, så hadde hun kjøpt akkurat den puten til meg. Fryd og lykke i heimen, og gode tanker til søte venninne på den andre siden av landet.


Ikke nok med det. Det hadde også sneket seg inn en hemmelig pakke under juletreet med ukjent avsender, men med mitt navn på. Inn i pakken lurte det seg noen herlige sort-hvite kuler fra samme leverandør, og etter kryssforhør i juleselskapet kunne min mor under stort press kremte fram at min søte venninne hadde sendt pakken til henne for at det skulle bli en overraskelse til meg. Mission completed! Jeg ble både overrasket, hoppende glad og rørt.


Så nå er det litt mer Day-lykke i heimen takket være den søte venninne som vet å glede en Chilli i grisegrendte strøk. Tusen takk Karlott'n!5 kommentarer:

 1. Stilig, moderne jul i stua hos deg! Flotte puter!

  SvarSlett
 2. Åh - tenk å ha ein venn som Karlotte ;) Men eg trur at Karlotte er heldig som har ein venn som Cathrine også eg :) Dåke er to flotte damer, med ein smak som går rett heim hos denne frøkna og eg elskar bloggane dåkas.

  Det var ei heftig flott pute du fekk, og dei day kulene såg eg på sjølv før jul, men så syntes eg rett og slett at NEI - dei er for dyre gitt. Og så har eg ikkje heilt klart å sleppa temaet rødt og sølv på juletreet. Ditt tre var lekkert!

  Ha fortsatt fine romjulsdagar då, du! Og så gleder eg meg til å sjå innom deg i 2012 også!

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Fantastisk venninne og pute:)
  Kjempefin stue du har.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 4. Åh, er ikke du heldig! Den puta der har jeg også lyst på..

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 5. Snakk om flotte gaver..heldig du:)
  ha en fin 1 nyttårsdag

  SvarSlett