mandag 19. desember 2011

Kjøkken med baller?


Det skal godt gjøres å få gamlefru Magnhilds retrokjøkken til å få baller, men i et desperat forsøk på å rocke opp kjøkkenet ble den ene veggen malt sort. Med det så forsvant samtidig arbeidslyset over kjøkkenbenken, men noe må man vel ofre for "maskuliniseringen", om det så finnes et ord for det?!


Litt skeptisk sånn i starten på første malingsstrøk, men det gjelder å ha is i magen og " go for it"! Mer som da jeg skulle klippe av mitt midjelange hår, så klipte jeg "pinnkort" med en gang og ikke en feig mellomting med halvlang frisyre. Kontraster er nemlig stikkordet i Chilli Charm's filosofi. Ved første øyekast så er det litt uvant å venne seg til det, men etter hvert så blir man strålende fornøyd! Men erfaring viser at selvtilliten vokser om man får oppmerksomhet og skryt, så derfor spør jeg om respons fra den ærede jury. Ble det for mye baller for Magnhildkjøkknet, eller hva trengs av ytterligere av balleknep?

6 kommentarer:

 1. Eg må sei at ballane er på plass i form av SMEG og VIPP & de, rett og slett hårete ballar... Me like!!

  Eli Peli

  SvarSlett
 2. >Herregud, jeg digger det! Så kult kjøkken, dette kan du virkelig!!

  ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 3. Liker kjøkkenet mer og mer, det er så kult!

  SvarSlett
 4. Så gøy å se kjøkkenet ditt igjen! Jeg synes den sorte veggen ble skikkelig fin! :) Komfyren og ventilatoren er jo også med på å "stramme opp" litt, så jeg synes kanskje det er passe maskulint nå? Hvis det blir mørkt under kjøkkenbenken din kan du (eller en elektriker) kanskje ettermontere noe lys der? :)

  SvarSlett
 5. Syns det ser veldig bra ut jeg! Og jeg liker jo som deg, veldig godt kontraster :-) Og litt mer lys kan du jo altid på montert hvis det kniper med arbeidslyset. Ønsker deg en kjempefin jul!! Klem; Heidi

  SvarSlett
 6. Lekkert smekkert frøken! Supertøff, Karlotte elsker jo sorte kontraster:-) gleder meg til å se det andre maleprosjektet- hint, hint:-) jeg har malt ferdig badet i dag- 2 strøk på vegger tak+ gulvet. Det er håp i hengende snøre og handy Lokfører;-) fin aften til deg, klem klem

  SvarSlett