onsdag 17. august 2011

Yttergang

Hei alle sammen. Første barnehagedag for lillegutt, så nytt kapittel i livet. Nye støvler til lillegutt kom godt med i dag. Her i trønderlag regner vi ned, og høsten kommer i kjent stil som julekvelden på kjærringa. Vet ikke om jeg liker det. Våren blir plutselig så langt unna. Enda bra vi kan fyre opp alle stearinlysene og får fart på bollebaksten.


Dagens innlegg er knipset fra yttergangen. 4 lag maling har bidratt til litt triveligere velkomst. Lovte jeg skulle blogge den gamle smørkista jeg fant i kjellerboden på min første leilighet. Planen er at den skal romme votter og skjerf, men per i dag er lager for alle mine utdaterte lysestaker og telysholdere! Hvor gjør dere av alt nipset? Her er det så vidt lokket faller på plass på kista.
Den hjemmelagde kaninputa er forsatt en slager for lillegutt. "Kooos anninj" er hverdagskost. Herlig :)Var på en liten snarvisitt til herlige Tr.heim by i går.  Fikk bla. røsket med meg ny matte fra Kid, sittepute fra Tine K og to kurver fra Kremmerhuset. Sort/hvitt og kurv er fortsatt en "sleger" her i heimen.


Og ja, dere får også et før bilde av gangen i kjent oppussingstil :)

3 kommentarer:

 1. Så fint! Blir aldri lei hvitmalt panel. Hvor gjør jeg av alt nipset? Jeg har høyskap fra Ikea i biinngangen: skap med mange skuffer. Der lander det mye nips. Praktisk, men langt ifra særlig sjarmerende ift oppbevaringen din!

  SvarSlett
 2. Her var det forandring ja☺ Kjempefint!

  Håper det gjekk bra med første barnehagedag! Min lille Elias begynte også idag-gjekk bra, men vi var jo med han heile tida. Imåra ska han vere litt åleine-bli spennande for han er ikkje vand med å vere vekke frå oss og hyler når han ikkje ser oss....☺ Går seg vel til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så koselig i gangen din. Flott velkomst! Ser at vi har laget nesten lik hattehylle... ;)
  Og når det gjelder gammelt nips, så er jeg så heldig å ha en bruktbutikk ikke langt unna... Har levert inn en del der ;)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  SvarSlett