lørdag 5. mai 2012

Nytt møter gammelt


Kaster meg på NIB's konkurranse denne mnd. "Nytt møter gammelt". Det er jo midt i blinken for en gammel skrotnisse som meg. Har trålet loppiser, og loft siden jeg flyttet under eget tak. Det har resultert i diverse kupp, pappesker full av nips og møbler som ligger "på vent" i kjellerboden. Noen som har lyst på et bord eller tre forresten?


Forrige helgs loppisraid, bærer preg av at "nok er nok", da Chilli Charm kom tomhendt hjem og har tydeligvis innsett at metningspunktet er nådd for både kjellerbod og interiørstil.Retrohuset er fortsatt i  full gang med å bli modernisert, retning "wannabe funkis", og ser at rette enkle linjer plutselig er blitt mer og mer tiltalende. Har jo vært gjennom den minimalistiske stilen allerede en gang, so here we go again!Men tross for at "gammel skrot" er plutselig blitt på nei-lista, så har jeg jo nyere ting i kåken som er i gammel stil også. Også her kan tolkningen "nytt møter gammelt" dras i den favør. Fortsatt så digger jeg mine industrilamper fra HK living, som som sagt har fått en skarpe eller to fra diverse flyttinger.Rudolf fra samejenta har også kommet seg opp på veggen etter litt hodebry. Hvordan i huleste fester man et "reinsdyrshoijn" på veggen uten krok eller vinglete hyssing? Jo, man tar fram drillen og borer det rett fast i veggen!


En ny sink lykt har også sneket seg inn siden sist, da Chilli Charm kom over interiørsalg på Marthildes verden, og da var det umulig å gå fra det kuppet. Blir fin på den kommende terrassen (balkongen?, verandaen?)


Apropos terrassen. Den er lovet av Mr. snekkerhunk at skal stå ferdig til 17 mai. Hipp hurra! Så i går da jeg kom hjem fra jobb, var plutselig hagen full av plank......selvfølgelig uten forvarsel nok en gang! Det eneste problemet er at byggesøknaden enda ikke er i boks (krangler om rørsystem i bakken), og snekkerne kommer 07 sharp på mandag! Kremt... godt man bor på liten plass og krysser armer og bein for at beslutningsprosessen forhåpentligvis har kort vei å gå i kommunen ;-) Fortsettelse følger på den saken...


Ønsker alle en fortsatt fin helg, og ser at jeg har helt sporet av her angående "nytt møter gammelt" ;-)
Pytt sann...

3 kommentarer:

 1. Psss, kva er vel ei lita avsporing? Nytt møter gammalt er herlig - og det er stilen din også :)

  Krysser fingrer og tær for kort behandlingstid og at det blir så fint vær at Mr. Snekkerhunk må kasta skjorta når han jobbar, kanskje du kan laga eit lite innlegg om det, pretty please?

  SvarSlett
 2. Flott innlegg, lykke til i utfordringen! Ha en fortsatt super søndag :) Klemmer

  SvarSlett
 3. Taklampen....geviret.....Mmmmmmm......
  NICE!!

  SvarSlett