lørdag 25. juni 2011

Cornelias hus

Chilli Charm har vært ute på tokt i Norges flotteste by, og da ble naturligvis yndlingsbutikken Cornelias hus avgitt et besøk. Som vanlig masse inspirasjon og mye jeg hadde lyst på....Nydelige turkise farger, som jeg har et snev av hang up på nå om dagen. Men så langt er det kun snakk om puter og litt lys stæsj som har kommet innenfor min dørstokk, enn så lenge. Den kule lampa skulle jeg gjerne ha hatt, men hvor mange lamper trenger man egentlig?!
 Og selvfølgelig rykket det i biologi-nerdegenene mine når jeg gikk forbi disse kule billene og insektene!!Anbefaler alle å ta turen innenfor dersom man er på besøk i Trondhjemby. Mye lekkert å se og shoppe :)

3 kommentarer:

  1. Må si meg enig meg Keiserne her, vil se hele huset! :) Både inni og "utapå". ;) Jeg er spesielt spent på hvordan kjøkkenet ble!

    SvarSlett
  2. hehe, melding mottatt!! Flott med tilbakemelding :)Skal se hva jeg får til i løpet av kort tid, da det er litt bursdagsfeiring her i dag. Skal uansett gi dere en sniktitt av sofakrok og litt kjøkken straks :)

    SvarSlett