søndag 19. februar 2012

Rocka soverom?

60 -talls huset er et evig oppussingsobjekt. Nå om dagen er det mitt soverom som står for tur. Gammel tapet er fjernet, maling av vegger og tak er utført, og nytt vindu med ny design er satt inn. Status pr. skrivende stund er at etterisolering innvendig på to vegger er i gang. Dagens spørsmål er bare om kleskapet i retrostil skal rives eller ei? Det spørs om det ryker i samme dragsuget.


Det er også andre spørsmål om dagen. Hvilken stil skal jeg ha? Hvor mye stæsj trenger jeg egentlig på et soverom? Hvilket inntrykk skal møte meg når vekkerklokka slår 05.30 sharp?!


Blått og grønt skal liksom virke søvndyssende og beroligende, men er det det jeg trenger når vekkerklokka dundrer sånn før fuglene har stått opp?! Nei, og atter nei. Jeg må ha noe mer spenstige saker. Inspiret av nok en ny kreert disco pute i sort paljett, ligger det an til et skikkelig rocka soverom. Man bor jo tross alt i Rock city!! Rosa, sølv, grått, sort, hvitt og rocken roll.


Neonrosa wannebe NUD-lampe fra Åhlens, fillerye i skinn fra Jysk, og de utallige puter kreert selv skal være noe av det som skal pryde pikerommet. Ikke ulik fra 80-talls Jane Austin pikerommet fra svunnede tider, men med et mer pinky rått preg.


Tidligere har mine soverom vært litt i Home and Cottage stil, så forandring fryder håper jeg. Ønsker også  å få til en fondvegg i "betong wannabe", så er det noen som har gode forslag til det, så fyr løs!


Men først litt isolering, legging av plater, maling, gulvlegging..og....phuh....Hadde vært digg å kunne trylle det fram med en gang, for har akutt lyst å innrede NÅ! Men sånn er status:Noen som forresten har lyst på en pent brukt retrolampe? ;-)

3 kommentarer:

 1. Hahaha, lampa gjorde hele rommet! *S*

  Dette blir nok dritstilig... ser du er neonrosa om dagen som dine kjære venninne! Men du, virkelig...er det skinnfillery teppe fra jysk??

  Kos deg med oppussing, gleder meg til ferdig resultat!

  klem klem

  SvarSlett
 2. OMG og hjem igjen... jeg må jo på jysk, var innom jysk.no og så de filleryene...den i sort med skin blir snart min, håper jeg! Aiaiaia.... ligner fælt på teppe jeg fikk fra zanz som jeg byttet igjen!! You made my day....
  klem klem klem

  SvarSlett
 3. Se her ja! Det blir kult med knæsj pink!! For et tips om disse mattene da. Selv om jeg har direkte tilgang på overnevnte kilde må det sjekkes ut i morgen den dag!! I Landhandleriet er det jo også hovedsoverom på gang. Karlotte rømte fra syke barn og mann i dag- opp i 2 etg, armert med 10 kg lettsparket og radioen på fyll guffe!! Tenker noen svarte matter hadde gjort seg der etterhvert:-) Men du, de skapene har vi vel snakket om - eller hva?!! Ang betong wannabe slår jeg et slag for Pure & Original maling! Koz og Klemz

  SvarSlett