tirsdag 29. november 2011

Første julekalender

I dag ble siste kalendergave innkjøpt. Pakke nr 23 manglet, og en gul veivals type mini kom i hus! Lillegutt skal nemlig få sin aller første adventskalender, og mor er kanskje vel så entusiastisk som poden selv.


Burde kanskje strengt tatt laget en til meg i samme slengen, men så var det der med VOKSEN og GODSAKER hver dag fram til jul da. Hm... men skulle jeg ha hatt en, så måtte den være fylt med interiørgodsaker fra DAY, Tine K home, Bloomingville, Sense of Joy osv.


Men som sagt, julekalender til mor utgår naturligvis med høye kneløft i år, men har bestemt meg for å unne meg selv en interiørjulegave. Det må jo være innafor hva en barnslig mor kan unne seg eller hva? Hva det skal bli er fortsatt uvisst, men kanskje dere selv tenker i samme baner som meg. Hva hadde du kjøpt til deg seg i julegave om du skulle unnet deg noe fint?


Snart teller vi ned her... Håper dere koser dere med adventstiden søte lesere. Nok en gang takk for alle de koselige hilsene dere legger igjen her!

Klem Cathrine

9 kommentarer:

 1. Så fin kalender, nå blir poden glad!
  Klem

  SvarSlett
 2. Mal i vei.. jeg digger den sorte veggen!

  Puta med gamle medesinflasker er fra HM-home..
  Fortsatt fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin kalender : ))

  ...og du skulle definitivt unne deg interiør-julegave!! Det MÅ du. :D

  Selv er jeg faktisk litt usikker på hva jeg skulle gitt meg selv i julegave, men mistenker at det faktisk hadde blitt klær. Eller kanskje finsko (som jeg aldri bruker.. haha). Interiørrelaterte ting unner jeg meg nemlig litt for ofte ellers, tror jeg ;b

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Så fin kalenderen ble! Har montert opp mine barn sin jeg også! Blogger sikkert i morgen tenker jeg, energien forlot kroppen min i det barna var puttet i seng her. Har inne sett antydning til adventskalender til mor her i huset heller, så jeg slenger meg med på din variant og kjøper interiør til meg selv!!
  God kveld i stua min kjære;-)

  SvarSlett
 6. Herlig med kallender til de små, her i hjemmet e den også kommet på veggen:-) og æ har fått min adventsgave idag: vipp søppelbøtte til kjøkkenet e kjøpt idag!! Stor klæm og go helg! Hilsen marianne

  SvarSlett
 7. Hei Chilli!
  Lenge siden sist, men vi følger med deg altså. Har som du kanskje har sett endelig kommet oss til Steinkjer. Du hadde helt rett, den butikken var perfekt for oss. Ikke klesmessig da, men hadde vi gått i drag så hadde det nok vært i den typen klær.
  Synes du skal unne deg en interiørjulegave, og kanskje en til huset også? Huset fortjener vel en fin julegave? Fra DAY?

  Stor Keiserklem fra Dekoratøren :)

  SvarSlett
 8. Såherlig adventsskalender, og for ein fin stemning du har i bildene dine :) Liker dei fine detaljane :)
  Ønsker deg ein fin fredag!
  Klem Helene

  SvarSlett
 9. wow for en kuul kalenderstige!

  SvarSlett