lørdag 2. juli 2011

Smidige smeg

Og for dere som hadde håpet på at jeg ikke skulle nevne Mr. Smeg i dag også, må jeg nok skuffe. Klabb og Babb tok nemlig ikke ferie fra Smeg sjauingen. Ok, vi har i allefall plassert kjøleskapet på plass (med en kjøkkendør mindre, og litt åling for å hente mat), men for dere overvåkne i forrige innlegg, så la dere kanskje merke til at det var flere esker vår alles kjære Tollpost globe hadde dumpet på gårdsplassen.

Inni den mellomste esken lurte det seg nemlig en etterlengtet induksjonsovn, og i den lille esken, en matchende ventilator. Litt småskader må man kanskje regne med når man kjøper usett fra nett, så det tar jeg på min kappe. Jeg trosset tross alt gamlefar som var rystet over at den lokale Elkjøp ikke var kilden. Men det at det manglet vesentlige deler som ett par kontakter, dingser og ledninger var vel heller kjiper'n. Selvfølgelig kunne Chilli Charm ha lest den lille skriften på nettet da hun bestilte, men hun var jo så ivrig å få tak i det vesentligste, så det gikk fort i svingene. Rebestilling av kontakter lar seg nemlig ikke gjøre, men en henvisning til konkurrentene var lett som bare det!


Konkurrenter er trålet, og folk rister på hodet når jeg forteller at jeg skal ha sånn "tykk ledning som skal kobles i mot 3 mindre ledninger i regnbuens farger, og som så skal kobles i mot kontaktdingsen. Må også ha en annen dings i mellom ledningen og regnbuefargene. Har dere det?"
Derfor har jeg en flott og ubrukt komfyr på mitt kjøkken, men lite å fyre opp med. Elektriker bør kanskje stå på ønskelista, ved neste jakt ;-) Klabb og Babb klarte i mot alle odds å koble til en kontakt på ventilatoren, så den funker!!
Dvs, litt trøbbel i tårnet er det også der, da Chilli Charm kom på inspeksjon og så at emballasjen fortsatt var på. Klabb trodde nemlig at de fine blå stripene skulle være på ventilatoren, og nektet å ta den ned igjen, da "det var noe hælvetes hærk å få den mannskjiten opp!" Så ja, alt er kommet på plass på sin måte. Love Smeg.....med bulker, uten ledning, men med emballasje!


Ha en herlig helg folkens :)

5 kommentarer:

 1. Aiai... Så greit Chilli staker ut veien før vi setter i gang med kjøkkenbestillinger! :) Hvor bestilte du godsakene?

  Bloggetreff må la seg gjøre, vi føler oss jo helt isolert fra det gode selskap etter Glansdagen. Neste år reiser vi sammen, om du hjelper Ella med å lakkere neglene... (Nevnte vi at Ella var så flink når vi klippet klør at hun sovnet på labb nr.2?)

  Fortsatt god helg!

  Keiserklem

  SvarSlett
 2. Karlotte beskrev ledning med fargene og dingsene for Lokfører`n og han mener vi har slik ledning du trenger! Vi tar den med oppover også kan han bytte den for deg. Mens vi drikker vin og titter på nyhuset!!!

  God søndag:-)

  SvarSlett
 3. For en koselig og fin blogg du har. Liker stilen din=) Og må innrømme at jeg lo godt da jeg leste om vareleveransen og kjøleskapet.. ikke en ondskapsfull latter, altså. Men en latter som sa "dette kunne vært meg"=) Ha en fin kveld=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer folkens :) Gøy at noen kan le på min bekostning ;-)

  Smegstæsjet ble kjøpt på tretti.no. Sånn bortsett fra alt det nevte, så anbefaler jeg de ;)

  Klem Chilli Smeg

  SvarSlett
 5. Fantastisk morsomt innlegg! Jeg og mannen har fått oss en god latter. (Kjenner meg en liten smule igjen..)

  God kveld!

  SvarSlett