mandag 21. februar 2011

Mimring fra barnedåp


I dag er det ett år siden lillegutt ble døpt. En flott feiring, der til og med kolikkbabyen min fikk noen timer uten krampeskrik. Jeg synes det er veldig morsomt å pynte og dekke bord, så dette ble et morsomt "oppdrag". Slet derimot med å finne fine "gutteblomster" for å lage oppstas i denne tiden på året og med et lite utvalg i byen dåpen ble avholdt. Men med hjelp av gamle glassfat så fikk jeg hentet inn litt av det blåe. Det er forøvrig lite av inspirasjon å finne på nettet angående dekking til guttebarnedåp, så om noen har gode ideer så lag et blogginnlegg.


Lillegutt brukte den kjempefine dåpskjolen som har blitt brukt i generasjoner. Blant annet meg selv, min far og min farmor bar denne til dåpen, så den ble brukt med andakt.
Menyen var i nordtrøndersk tradisjon tro: inderøysodd og skjenning. Merk, ikke inherred sodd, for det er ikke bra nok ;-) Og det søte hjemmelagde flattbrødet som er så godt ble servert til. Og selvfølgelig i glasset ble det servert ingefærøl! Mmmm.... Og for de som ikke er trøndere stusser kanskje litt. Suppe til dåpen? Oppklaring: Dette er ikke suppe, men et festmåltid med tradisjoner ;-)

2 kommentarer:

  1. Nydelige bilder :) og så fin dekorasjon.

    SvarSlett
  2. lovely blog, nice, so nice
    besos desde españa

    SvarSlett