søndag 26. desember 2010

Skjønne blomsterbutikker


Hva med litt vårstemning sånn midt i mellomjula? Jeg vil tipse dere om mine 3 favorittbutikker i Oslo der de selger skjønne nostalgiske blomster samt interiør. Jeg blir alltid inspirert hver gang jeg går over dørstokken til en av de flotte butikkene.

Det øverste bildet er knipset på Passiflora som ligger på frogner i Oslo. http://www.passiflora.no/ Denne butikken er en oase av flotte blomser, krukker og interiør som man bare må ta en tur innom for å oppleve.Grønn på Lilleaker i Oslo er en veldig koselig butikk der de bla selger blomster, interiør, og ulike delikatesser. Dessuten har de en søt liten kafe som jeg ofte var å spiste lunsj hos, da jobben min lå et steinkast unna. Veldig koselige damer som jobber der! De søte varmeflaskene måtte jeg bare ta et bilde av. Skulle gjerne hatt en slik nå i sprengkulda. Dere finner flere bilder inne på bloggen deres http://gronn-lilleaker.blogspot.com/


På grünerløkka i Oslo finnes også en perle av en butikk. Purpur har de vakreste blomster med en mix av
hovedsakelig gammelt interiør. Se forøvrig link til bloggen http://purpursida.blogspot.com/
 Lillegutt i vogna har blitt en god interiørshopper etter hvert, og blir med på flere interiørraid så raskt jula er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar