fredag 20. april 2012

Den forhatte nelliken

Det var helt utenkelig å gå til anskaffelse av neliker bare for en kort tid tilbake. Assosiasjoner til gamle tanter, samvirkelaget, begravelse, og orientalsk friar på trappene, har gjort blomsten til sistevalg når det gjelder avskårne blomster.....



Men noe har skjedd. Enten har jeg blitt gammel, eller så har nelliker gjennomgått en fornyet transformasjon. For disse grønnrosa nellikene havnet nemlig på førsteplass da jeg var inne hos blomsterhandleren. Og skroller jeg litt tilbake på bloggen, så tror jeg jammen meg jeg kjøpte en bukett rosa nelliker for noen uker siden også.



Så det er bare å kapitulere når det gjelder bestemte valg man har satt seg på smaksfronten. Fortsatt er oransje blomster på hat-lista her i gården, men ta en titt innom bloggen om noen ukers tid, så kan det hende at nettopp alt er i orange.


 God helg folkens!

torsdag 19. april 2012

New look


 

Ny kvittevitt pute fra Zanz og nytt redigeringsprogram fra picmonkey.

Lykke! Skal ikke så mye til for å glede en interiørfreak.....

Straksen ukeslutt og det ligger an til en liten interiørraid på Mathildes verden.

Skal se om man finner noen livsnødvendige ting der som blogges kan ;-)

Ha en fortreffelig aften inntil videre.

fredag 13. april 2012

Fredda'n


Deilig med fredda'n  (den 13' de) etter en kjapp uke. Lader opp med kramgoda låtar før "The Voice" og resten og gullrekka står for tur.


Nytt reinsdyrshorn har kommet i hus, etter å være så heldig å ha en søt samejente på jobben. Chilli Charm var nemlig rask på pletten for å forhøre seg om potensielle gevir. Snakk om kortreist interiør.


Apropos kortreist. Kortreist er også det blå grå bildet i bakgrunnen, som jeg har laget selv. Er ikke direkte fan av tinntallerkener på veggen fra barnedåp, så malte et bilde der fredag den 13 er i sentrum. Da kom nemlig lillegutt til verden, så slettes ingen ulykkesdag. 


Håper alle har en deilig helg. Nok en gang takk for alle søte kommetarer som legges inn og velkommen til dere nye følgere!

søndag 1. april 2012

Gult er kult

Kvirrevitt! Etter uker med bloggtørke, så innser jeg at om "ånden" ikke kommer til meg, så må jeg oppsøke den. Hadde håpet at vårfølelsen skulle boble over med kreativitet. Etter 3 uker med regn, så glimter 1. april til med skikkelig vintervær. Må jo være årets beste aprilspøk? Fram med snø skuffla igjen!


Skiene man aldri fikk på seg, har kanskje mulighet komme til sin rett i påska allikevel. Om jeg finner skiutstyret da. Til og med den gule påskepynten som ble innkjøpt for mange herrens år siden, har fått audiens i år. Flaks at gult er inn i år. Og jeg som egentlig ikke liker gult!



Denne påsken bli i tradisjon tro en laidback bypåske. Litt pussling i huset, sosiale sammenkomster med venner, Karlotte is back in town!, og forhåpentligvis masse fregnesanking ute i ...SOLA!