søndag 26. februar 2012

Nye vinduer, nå MED lister!

Hei og hå. Søndagsbloggeren slår til igjen! Tror den berømte blogg tørka har slått inn for full hals her, da jeg føler at huset er blitt blogget opp og ned i mente, og har lite å komme med av friske innspill om dagen.



Men kommer på at de nye vinduene som ble satt inn noen uker tidligere, ikke er blogget i ferdig tilstand, så da er det bare å klemma til. Ble veldig lyst og deilig her på stuggu, og går bare å venter på at snøen skal smelte slik at den berømte dreneringa kan taes, og ny stor veranda kan settes opp. Pr i dag foregår nemlig tepperisting ut verandadør med utsikt rett ned til domme dag, og kanskje ikke helt god ånd for HMS-krav, men hvem vil vel ha en stor planke snekret tvers over de nye fine verandadørene?


Inntil videre droppes gardiner på de nye vinduene, da det blir litt mer skjermet for innsyn når verandaen kommer på plass. Inntil da er det fritt innsyn i kåken fra veien som går rett nedenfor, så dere får unnskylde meg for alt rotet, og natt blottingen dersom noen suser forbi her i flombelysning på kveldstid, Jammen meg bra vi har litt filter her i bloggverdenen, for skal ikke si at alle hustes rom er i bloggbar tilstand for å si det sånn.




Inntil videre så håper vi at bloggtørka ikke blir langvarig. Har forsatt en del prosjekter pågående i huset, så kysser fingra for en bedre blogg vår!


søndag 19. februar 2012

Rocka soverom?

60 -talls huset er et evig oppussingsobjekt. Nå om dagen er det mitt soverom som står for tur. Gammel tapet er fjernet, maling av vegger og tak er utført, og nytt vindu med ny design er satt inn. Status pr. skrivende stund er at etterisolering innvendig på to vegger er i gang. Dagens spørsmål er bare om kleskapet i retrostil skal rives eller ei? Det spørs om det ryker i samme dragsuget.


Det er også andre spørsmål om dagen. Hvilken stil skal jeg ha? Hvor mye stæsj trenger jeg egentlig på et soverom? Hvilket inntrykk skal møte meg når vekkerklokka slår 05.30 sharp?!


Blått og grønt skal liksom virke søvndyssende og beroligende, men er det det jeg trenger når vekkerklokka dundrer sånn før fuglene har stått opp?! Nei, og atter nei. Jeg må ha noe mer spenstige saker. Inspiret av nok en ny kreert disco pute i sort paljett, ligger det an til et skikkelig rocka soverom. Man bor jo tross alt i Rock city!! Rosa, sølv, grått, sort, hvitt og rocken roll.


Neonrosa wannebe NUD-lampe fra Åhlens, fillerye i skinn fra Jysk, og de utallige puter kreert selv skal være noe av det som skal pryde pikerommet. Ikke ulik fra 80-talls Jane Austin pikerommet fra svunnede tider, men med et mer pinky rått preg.


Tidligere har mine soverom vært litt i Home and Cottage stil, så forandring fryder håper jeg. Ønsker også  å få til en fondvegg i "betong wannabe", så er det noen som har gode forslag til det, så fyr løs!


Men først litt isolering, legging av plater, maling, gulvlegging..og....phuh....Hadde vært digg å kunne trylle det fram med en gang, for har akutt lyst å innrede NÅ! Men sånn er status:



Noen som forresten har lyst på en pent brukt retrolampe? ;-)

søndag 5. februar 2012

Party puter!

Også i dette seriøse hjem er det rom for litt party-effekter. Veldig fornøyd etter helgas maratonshopping, da glitter og glam ble med hjem i handlepåsan. Og av alle ting på salg!


Det begynner å bli trangt om saligheten i sofakroken, men man kan alltids skvise inn en party pute eller to mellom de gamle traverne.


Fikk litt sånn 80/90- talls fashback til discokuler og ABBA tiden, men dette var forsøket verdt å ta med seg paljettene hjem.


Og det fine er at dersom jeg virkelig blir sugen på litt disco, så er det bare å kle på seg putene og sette musikken på fullt.


Har du også lyst på en slik pute? Skjørt-puten er kjøpt på Zara og singlet-puten er kjøpt på KappAhl, så løp og kjøp!